Teemailta: tarinailta historiallisista retkistä Lapissa ja Helsingin maisemissa

25.10.2023 16:00

Maunulan ulkoilumaja

Teemailta: tarinailta historiallisista retkistä Lapissa ja Helsingin maisemissa ke 25.10.

Keskiviikkona 25.10. klo 16 alkaen sukelletaan Suomen Ladun sekä retkeilyn ja ulkoilun historiaan. Liikuntaneuvos Tuomo Jantunen tulee pitämään tarinaillan, jonka keskeisenä aiheena on Suomen Latu 85 vuotta ja Kiilopää 60 vuotta.

Tarinoiden avulla patikoidaan ja hiihdetään paikkakunnan latuja – mutta erityisesti vaelletaan Suomen suosituimman retkeilykeskuksen - Kiilopään maisemissa Saariselän tuntureilla. Nämä tarinat ovat osa Tuomo Jantusen kirjoittamaa ja Väyläkirjojen julkaisemaa teosta ”Kiilopään kiehisiä”. Se on samalla historiikki kyseisen alueen tapahtumista, rakentamisesta ja ihmisistä. Ja kun Helsingissä ja keskuspuistossa ollaan, ei Tahko Pihkalakaan sekä lukuisat Helsingin latuveteraanit voi jäädä ilman mainintoja. Nykyisinkin helsinkiläiset ulkoilijat ovat ahkeria Saariselän latujen kuluttajia ja tuntureiden vaeltajia.

Tarinailta järjestetään Maunulan ulkoilumajalla. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16.00 ja ilta kestää noin kaksi tuntia. Tarinailtaan ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita ja se on ilmainen.

Tilaisuudessa on myös mukana Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Ennakkoilmoitttautumista toivotaan, jotta tarjoiluja osataan varata oikea määrä. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   25.10.2023 16:00
Päättyy:   25.10.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Maunulan ulkoilumaja

Metsäläntie 9
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku ry

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi