Tapahtuman oletuskuva

Pakotteista asianajajan työssä

13.4.2022 15:00

Verkossa

Pakotteista asianajajan työssä

Oletko miettinyt, mitkä ovat pakotteisiin liittyvät velvoitteet asianajotoiminnassa tai miten tulisi reagoida, jos toimeksiannossa on liityntä pakotelistattuun tahoon?

Tämän verkkokoulutuksen aikana käydään läpi eri pakotejärjestelmiä ja pureudutaan pakotteiden noudattamiseen käytännön asianajotyössä. Tavoitteena on kehittää osallistujien valmiuksia selvittää toimeksiantoihinsa liittyvien tahojen taustat pakotteiden näkökulmasta. Lisäksi koulutus tarjoaa työkaluja tilanteisiin, joissa asianajaja havaitsee pakoteosuman ja joutuu harkitsemaan erilaisia jatkotoimia mahdollisesta varojen jäädytyksestä aina toimeksiannosta luopumiseen ja viranomaisille ilmoittamiseen. Koulutuksessa käsitellään myös ajankohtaisia Venäjä-pakotteita.

Kouluttajana toimii Aleksi Pursiainen, Solid Plan Consulting Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Ilmoittauduttuasi koulutukseen saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Koulutus löytyy Asianajaja-akatemian verkko-oppimisympäristöstä, jonne jäsenet ovat saaneet tunnukset sähköpostiinsa. Tarvittaessa voit tilata uuden salasanan ympäristön kirjautumissivulta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia esim. asianajotoimiston henkilökuntaan kuuluvana, saat ne vahvistusviestin lisäksi. 

Koulutus on hankittavissa 15.12.2022 saakka ja materiaalit käytettävissä 31.12.2022 saakka. 

Hinta

Koulutus on maksuton Asianajajaliiton jäsenille ja asianajotoimistojen henkilökunnalle.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 45 minuuttia

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea hyväksi vain kerran. Asianajajan tulee kirjata se siihen ajankohtaan, jolloin hän on sen suorittanut.

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2022

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

13.4.2022 15:00

Päättyy:  

31.12.2022 00:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B, 00100 Helsinki