Työelämän ytimessä: Puhutaan rahasta ja tasa-arvosta / Rovaniemi

22.9.2022 17:00

Original Sokos Hotel Vaakuna; Frans & Chérien Mon Amour - kabinetti

Tervetuloa Rovaniemen Työelämän ytimessä -tilaisuuteen!

 

Tilaisuudessa pääset kuulemaan kiinnostavista aiheista rahaan ja tasa-arvoon liittyen suoraan asiantuntijoiltamme. Ajankohtaisia aiheita käsitellään rennosti ruuan äärellä keskustellen.

Maailmantilanteesta johtuen signaalit työmarkkinoilla ovat huolestuttavia. Tradenomien palkkakehityksen takaaminen tulee olemaan iso haaste syksyn neuvottelukierroksella. Lisäksi koko keskitetyn sopimus- ja neuvottelutoiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Kokonaisuus asettaakin haasteita tradenomien palkkakehityksen, ostovoiman ja tasa-arvon kannalta. Tule mukaan tilaisuuteen jakamaan ajatuksiasi ja mielipiteitäsi asiantuntijoidemme sekä muiden tradenomien kanssa!

 

Tilaisuudessa puhujana toimii Tradenomien vaikuttamisyksikön erityisasiantuntija Harri Westerlund.

34ac77fe-f204-4015-9ad5-255b704562d7_4_5005_c.jpeg (24 KB)

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat ilmoittautua ilmaiseksi kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 

Tilaisuus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10kpl. Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuluton peruutus on mahdollista 7.9.2022 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen jäseniltä. 

 

Etkö ole vielä jäsen? Se ei haittaa!

Vaikka et olisi vielä jäsen, pystyt osallistua tapatumaan 30€ hintaan. Liittymällä jäseneksi ennen ilmoittautumista, pääset hyödyntämään kaikkia jäsenetujamme heti, myös tämä tilaisuus maksuton! Tai mikäli liityt jäseneksi tilaisuuden aikana, maksu palautetaan sinulle. Voit perua ilmoittautumisesi kuluitta 7.9.2022 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli emme palauta rahoja ilman perusteltua syytä tapahtuvista peruutuksista.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Me olemme Tradenomit

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Yli 33 000 jäsenellämme olemme yksi Akavan nopeimmin kasvavista liitoista.

Tutustu meihin lisää sivuillamme!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.9.2022 17:00

Päättyy:  

22.9.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Vaakuna; Frans & Chérien Mon Amour - kabinetti

Koskikatu 4
96200 Rovaniemi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jenni Lakso

jenni.lakso@tradenomi.fi