Tapahtuman oletuskuva

Ajankohtaista tapaohjeista ja valvontalautakunnan ratkaisukäytännöstä

22.3.2024 07:00

Verkossa

Ajankohtaista tapaohjeista ja valvontalautakunnan ratkaisukäytännöstä

Asianajajan tulee rehellisesti ja tunnollisesti täyttää hänelle uskotut tehtävät sekä kaikessa toiminnassaan noudattaa hyvää asianajajatapaa. Tapaohjeet sisältävät hyvän asianajajatavan tärkeimmät osat, mutta tapaohjeet eivät kuitenkaan kuvaa hyvän asianajajatavan sisältöä tyhjentävästi. Sen vuoksi kaikkea, mitä tapaohjeissa ei ole nimenomaisesti kielletty, ei välttämättä voida pitää sallittuna.

Valtuuskunnan hyväksymät muut asianajajaa velvoittavat ohjeet, valvonta- ja kurinpitoasioissa annetut ratkaisut, asianajajakunnan omaksumat hyväksyttävät käytännöt täydentävät tapaohjeita. Lisäksi Asianajajaliiton toimielinten päätökset ja muut kannanotot sisältävät tulkintoja hyvän asianajajatavan sisällöstä.

Tässä koulutuksessa kuulet viimeksi muutetuista hyvää asianajajatapaa täydentävistä asianajajaa velvoittavista ohjeista, niiden tulkintoja sisältävistä hallituksen suosituksista ja oppaista sekä valvontalautakunnan ratkaisukäytännöstä.

Koulutuksen pitävät Asianajajaliiton pääsihteeri Niko Jakobsson ja valvontayksikön päällikkö Britta Andersin.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2025 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2025 saakka. 

Koulutus perustuu 7.3.2024 toteutettuun koulutustilaisuuteen.

Hinta ja peruutusehdot

220 euroa 

Koulutus on vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Asianajajan tulee kirjata verkkokoulutuksesta kertyvät kouluttautumisvelvoitteen tunnit siihen ajankohtaan, jolloin verkkokoulutus on käyty. Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea kuitenkin vain sille vuodelle, jona verkkokoulutus on ostettu tai jona maksuttomiin koulutuksiin on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2025

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2025 23:59
220,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

22.3.2024 07:00

Päättyy:  

31.12.2025 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki