Tapahtuman oletuskuva

Pitäisikö hovioikeudessakin noudattaa prosessilakia?

1.1.2024 07:00

Verkossa

Pitäisikö hovioikeudessakin noudattaa prosessilakia?

Tässä koulutuksessa käsitellään hovioikeusmenettelyn kulkua ja tavoitteita sekä asianosaisen ja hänen avustajansa tai asiamiehensä roolia ja tehtäviä muutoksenhaussa. Koulutus auttaa ymmärtämään, millaisia vaatimuksia hovioikeusmenettelyä koskeva lainsäädäntö asettaa asianosaisen toiminnalle, ja millä tavalla menetellen asianosaisen avustaja tai asiamies voi parhaiten valvoa päämiehensä etua kulloisessakin tilanteessa. Käytännönläheisellä otteella toteutettu koulutus kattaa jutun elinkaaren käräjäoikeuden ratkaisun antamisesta hovioikeuden pääkäsittelyyn asti. 

Kouluttajina toimivat hovioikeudenneuvos, dosentti Timo Saranpää, Vaasan hovioikeus ja prosessioikeuden professori Mikko Vuorenpää, Lapin yliopisto. 

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2025 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2025 saakka. 

Koulutus perustuu 19.9.2023 toteutettuun koulutustilaisuuteen.

Hinta ja peruutusehdot

220 euroa 

Koulutus on vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 45 minuuttia

Asianajajan tulee kirjata verkkokoulutuksesta kertyvät kouluttautumisvelvoitteen tunnit siihen ajankohtaan, jolloin verkkokoulutus on käyty. Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea kuitenkin vain sille vuodelle, jona verkkokoulutus on ostettu tai jona maksuttomiin koulutuksiin on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2025

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2025 23:58
220,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.1.2024 07:00

Päättyy:  

31.12.2025 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki