Yinjoogan & äänimaljarentoutuksen yhdistelmätunti

6.2.2024 18:00

Joogastudio Laive, Jyväskylä

Kuulostaisiko hyvältä alkuvuoden kiireiden keskellä rauhoittua ja rentoutua syvärentouttavan yinjoogan sekä äänimaljarentoutuksen parissa?

Jyvässeudun tradenomit järjestää Joogastudio Laiveella 6.2.2024 klo 18-19 yhdistelmätunnin, jossa ensin levätään 35 minuuttia lattiatasossa rentouttavien jooga-asentojen ääressä sekä loppuosan tunnista rauhoitumme äänimaljarentoutuksen parissa.

"Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti. Äänimaljarentoutus lievittää stressiä, hellittää lihasjännityksiä ja antaa keholle mahdollisuuden tuottaa lisää hyvän olon hormoneita."

Varusteet: Studiolta löytyy miesten ja naisten pukuhuoneet erikseen. Suosittelemme pukeutumaan mukaviin, lämpimiin ja joustaviin vaatteisiin.  Joogamatot, viltit ja muut varusteet saatte käyttöönne studiolta.

Saapuminen studiolle: Studiomme osoite on Kympinkatu 7, 40320 Jyväskylä (Valkoinen talo). Saavuttehan paikalle ajoissa noin 5-10 minuuttia ennen aloitusta, sillä ulko-ovet suljetaan tunnin ajaksi.

Voit saapua studiolle kahdesta eri suunnasta:

1. Minimanin puolelta kiinteistölle ajo on sallittu Kympinkatua / Rullakatua pitkin.

2. Taulumäen kirkon puolelta pääset meille Kankaankatua pitkin Tourujoen ylittävän pienen sillan yli.

Muutamia maksuttomia kiekollisia (2 h) parkkipaikkoja löydät Valkoisen talon pihalta. Lähiseudulla on tarjolla hyvin myös muuta parkkitilaa, kuten parkkitalo P-Arkki.

Lisätiedot: Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä. Lisätietoja tapahtumasta: jyvasseutu@tradenomi.fi.

Huom! Jos joudut ilmoittautumisen jälkeen peruuttamaankin osallistumisesi ilmoitathan siitä, jotta saamme paikat jaettua jonoon jääneille halukkaille jäsenille. 

Tapahtuma on jäsenille ilmainen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.2.2024 18:00

Päättyy:  

6.2.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Joogastudio Laive, Jyväskylä

Kympinkatu 7
40320 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Emma Harjula

0458791000

jyvasseutu@tradenomi.fi