RIL-Run Hämeenlinnassa ja etäjuoksupäivä

20.7.2024 10:00

Kaurialan kenttä

Juoksu- tai kävelylenkki Hämeenlinnan kaupunkimaratonin (hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/kilpailut/kaupunki-maraton) yhteydessä ja illanvietto. Matkat Hämeenlinnassa 10 km, ½-maraton ja täysi maraton. Järjestelyt sovitaan erikseen osallistujien kesken. Isäntänä toimii Reijo Kouhia.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan Risto Kiviluomalle viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina. Tiedustelut risto.kiviluoma@welho.com. 

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma@welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Katso koko RIL-Run 2024 -juoksukalenteri tästä!

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RILin jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp-ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 15.7.2024 23:59

Määrä:


Tapahtumaan osallistujat (3)

Laila Hosia
Harri Isoherranen
Risto Kiviluoma

Ajankohta

Alkaa:   20.7.2024 10:00
Päättyy:   20.7.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kaurialan kenttä

Brahenkatu 4
13130 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet