Elokuun Lukulafka: Suon villi laulu

17.8.2022 18:00

Zoom

Lukulafka kokoontuu jälleen elokuussa!

Elokuussa Lukulafka kokoontuu jälleen, tällä kertaa keskustelemaan kirjasta, joka vietti yli 100 viikkoa New York Timesin bestseller-listalla. Kyseessä on siis Delia Owensin esikoisteos Suon villi laulu, riipaisevan kaunis kertomus kaipuusta, selviytymisestä ja ihmisen suhteesta luontoon. Sopii siis erinomaisesti vaikka kesälomalukemiseksi!

 

Kirjan kuvaus lyhyesti:

 

Kun pohjoiscarolinalaiselta suolta löytyy kylän oman kultapojan ruumis, epäilykset kääntyvät Kya Clarkiin, joka asuu marskimaan reunalla. Kouluja käymätön juopon tytär, köyhää valkoista roskasakkia – vai jotain aivan muuta? Kya on oppinut selviytymään yksin, ystävystymään suon eläinten kanssa ja lukemaan sen vesiä ja mättäitä. Mutta hänkin kaipaa rakkautta, ja kun villi luonto kohtaa ihmisten maailman, ei mikään ole enää entisellään.

 

Ilmoittaudu mukaan elokuun Lukulafkaan, joka järjestetään keskiviikkona 17.8. klo 18 Zoomin välityksellä. Keskustelemaan tästä kansainvälisestä myynti- ja arvostelumenestyksestä, johon perustuvan elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa. Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien jäsenille valtakunnallisesti, sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenille. 

 

Lähde ja lisätietoa kirjasta: WSOY.

Kirjaan perustuvan elokuvan traileri.

 

Lisätietoja Lukulafkasta ja elokuun tapaamisesta saa Iida Mikkolalta (yhteystiedot alla)

 

P. 040 836 9869

iida.mikkola@pkstradenomit.fi

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.8.2022 18:00

Päättyy:  

17.8.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Iida Mikkola

0408369869

iida.mikkola@pkstradenomit.fi