Psyykkinen voima ja itsensä johtaminen – löydä sisäinen voimasi - Jakso 3. Palautuminen ja tunteiden suunta

13.9.2022 09:00

Etäkoulutus

Kuvaus

Oman itsensä johtaminen on ja tulee olemaan lähitulevaisuuden tärkein työelämän henkilökohtainen taito. Word Economic Forumin raportti (2020) työelämän tilasta nyt ja vuonna 2025 korostaa itsensä johtamisen tärkeyttä. Raportin mukaan itsensä johtamisen taidot ovat: resilienssi, aktiivinen oppiminen, rentoutuminen ja stressinsietokyky. WEF:in raportti alleviivaa hyvinvointitaitoja ensimmäistä kertaa osana tulevaisuuden työtä.

Sisältö ja jakso:

3. Jakso Palautuminen ja tunteiden suunta, 13.09.2022 klo 9.00 - 12.00 +/- 15 min.

  • Tällä jaksolla käsitellään työstä ja ajatuksista irtaantumista. Miten saada päässä pyörivät ajatukset nollattua. Miten opin palautumaan paremmin päivittäisitä rasituksista. Käymme läpi myös sitä, miten omat rutiinit saadaan palvelemaan hyvinvointia. Käymme myös lävitse tunnetaitojen kehittämistä. Lisäksi käsitellään hyvän unen saannin elementtejä. Opastetaan hyvään ja tasapainoiseen uneen

Sisältö ja toimintatavat:
Koulutuspäivän jälkeen saat harjoitusoppaan, joka sisältää omaehtoisia harjoituksia.

Kouluttajat/valmentajat

Jukka Kataja: Jukalla on pitkät ratkaisukeskeisen työskentelyn opinnot. Jukalla on yli 30 vuoden kokemus huippu-urheilijoiden psyykkisestä valmennuksesta. Kirjoittanut useita kirjoja rentoutumisesta, mentaalitaidoista ja johtamisesta. Tehnyt 25-vuotta esimies ja johdonvalmennuksia ja työnohjuksia erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä.

Merja Vuorinen: kokenut työyhteisöjen ja esihenkilöiden valmentaja ja kouluttaja. Kouluttaa, luennoi ja valmentaa. Erikoistunut myös Kiireenkesytykseen. Koulutukseltaan psykoterapeutti ja VTM.

Kummallakin kouluttajalla on vahva ratkaisukeskeinen ja urheilupsykologinen sekä positiivisen psykologinen ote valmennuksissa.

Kenelle
Koulutus sopii erinomaisesti Uusi esimies tai Haastavat tilanteet esimiestyössä -koulutuksiin käynneille itsensä johtamisen syventämiseen. Koulutus on hyödyllinen myös ihmisille, jotka hakevat omien psyykkisten taitojen parempaa hyödyntämistä. Myös stressinhallintaa tai ajankäytön tehostamiseen kaipaaville kurssi on oiva valinta. Sopii myös koko työyhteisön henkisen jaksamisen lisäämiseen ja työhyvin kohentamisen apuvälineeksi.

__

Webinaari: Psyykkinen voima ja itsensä johtaminen - Jakso 3. Palautuminen ja tunteiden suunta, PDF

__

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

13.9.2022 09:00

Päättyy:  

13.9.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus


Lisätiedot

YritysAkatemia | Yrittäjien Koulutuskeskus Oy

09 696 2950

info@yritysakatemia.fi

Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki