Tapahtuman oletuskuva

Tekoälystä heti tehoa asianajajan työhön - Osa I

5.11.2023 07:05

Verkossa

Tekoälystä heti tehoa asianajajan työhön - Osa I

ChatGPT on konkretisoinut viime vuosien tekoälyhypeä. Toisaalta, mikä se oikeastaan on ja mitä sillä voi käytännössä tehdä? Miten ylipäänsä uusia tekoälyratkaisuja ja uutta teknologiaa voi hyödyntää asianajajan työssä? Miten kääntää tekoälyn tuoma uhka mahdollisuudeksi? Tässäverkko koulutuksessa esitetään konkreettisin esimerkein, miten tekoälyn ja teknologian voi jo nyt valjastaa asianajajan työhön.

Kouluttajina toimivat Immo Salo, toimitusjohtaja, Boneiro Oy, Kimmo Oila, asianajaja, DI, Lexia Asianajotoimisto Oy ja Paula AuraDirector of Knowledge Management & Innovation, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.8.2024 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.8.2024 saakka. 

Koulutus perustuu 31.5.2023 toteutettuun koulutustilaisuuteen.

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa 

Nyt kaikki loppuvuoden verkkokoulutukset yhdellä kätevällä ja edullisella kausikortilla hintaan 490,00€.

Lue lisää verkkokortista

Koulutus on vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 30 minuuttia

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.8.2024

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.8.2024 23:58
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

5.11.2023 07:05

Päättyy:  

31.8.2024 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki