YTN kauppa: Leffailta Helsingissä

22.11.2023 17:00

Finnkino Tennispalatsi, sali 11

Tervetuloa mukaan YTN Kaupan alan  leffailtaan Finnkinon Tennispalatsiin!

Illan elokuvana nähdään Napoleon. Ennen elokuvaa osallistujat kuulevat lyhyen katsauksen ajankohtaisesta työmarkkinatilanteesta. Tarjoamme osallistujille limun, popparit ja karkkipussin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki YTN-liittojen jäsenet, jotka työskentelevät kaupan alalla!

Napoleon on näyttävä toimintaeepos, joka kertoo yksityiskohtaisesti Ranskan ikonisen keisarin Napoleon Bonaparten (Oscar®-voittaja Joaquin Phoenix) nousun ja tuhon. Tässä elämää suuremmassa elokuvassa legendaarinen ohjaaja Ridley Scott kuvaa Bonaparten hellittämätöntä matkaa valtaan ja hänen pakkomielteistä suhdettaan elämänsä rakkauteen Josephineen. Elokuva esittelee vauhdikkaiden taistelukohtausten ohella myös Napoleonin uraauurtavia sotilaallisia ja poliittisia manööverejä. Lue lisää Finnkinon sivuilta.

 

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2023.

 

Mikä YTN?

Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöalalla. YTN:n jäseninä on 20 liittoa, joiden kautta se edustaa 178 000 asiantuntijaa ja esihenkilöä eri toimialoilla. Tradenomit on YTN:n neljänneksi suurin jäsenliitto.

Ajankohta

Alkaa:  

22.11.2023 17:00

Päättyy:  

22.11.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Tennispalatsi, sali 11

Salomonkatu 15, Helsinki, Suomi
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet