Webinaari: Julkisten hankintojen peruskurssi, 28.-29.11.2023 klo 9-16

Kuuluuko työhösi julkisia hankintoja ja kilpailuttamista? Onko hankintalain sisältö selvillä?

Tällä kahden päivän julkisten hankintojen peruskurssilla käsitellään avoimen menettelyn hankintaprosessi A:sta Ö:hön hankintalain mukaisesti. Etenemme koko prosessin läpi hankinnan suunnittelusta sopimuksen tekemiseen ja sen seurantaan. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää yhdessä tehtäviä harjoitustehtäviä sekä malliasiakirjamateriaalia.

Tule ottamaan hyvien hankintojen tekemisen perusasiat haltuun selkeälle ja suositulle kurssillemme!

Kurssin sisältö

Ensimmäisenä päivänä keskitytään julkisten hankintojen yleisiin periaatteisiin, hankinnan suunnitteluun sekä hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön laadintaan. Koulutuksen toisena päivänä edetään hankintasopimuksen keskeisiin ehtoihin osana tarjouspyyntöä sekä tarjousten käsittelyyn ja hankintapäätöksen tekemiseen.

Koulutuksen aikana esitetään kilpailutuskäytäntöihin ja oikeustapauksiin perustuvia esimerkkejä.

Hyödyt osallistujalle

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on työkalut hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön tekemiseen. Ymmärrät hankintasopimusten keskeiset ehdot ja niiden merkityksen hankinnalle. Tunnistat myös hankintaprosessin suurimmat sudenkuopat.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi soveltuu erityisesti hankintojen perusasioita opetteleville, mutta myös tietojensa päivittäjille sekä kaikille käytännön ohjeita julkisista hankinnoista tarvitseville. Kurssi soveltuu sekä hankintayksiköiden että tarjoajien edustajille. Asiat käsitellään kuitenkin enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on hyödyllinen tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajanäkökulmasta.

Tutustu ohjelmaan täällä.

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntijat Saila Eskola (OTK), Jesse Hakkarainen (HTM), Jari Nieminen (HTM) ja/tai Uttrang Simola (HTM)

ptcs_saila-eskola_3492.jpg ptcs_jesse-hakkarainen_2755.jpg (317 KB) ptcs-jari_nieminen_0285.jpg (311 KB) ptcs_uttrang-simola_4805.jpg (279 KB)  

Tekniikka: Kurssi järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan (Teams) kurssin vahvistuksen yhteydessä noin viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Tallenne on katsottavissa 7vrk kurssin jälkeen. 

 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Molemmat päivät 940,00 € (+ALV 24%)
Vain 1. päivä 520,00 € (+ALV 24%)
Vain 2. päivä 520,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
28.11.2023 09:00
Päättyy:
29.11.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

010 34 19 700

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta? Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste