Tapahtuman oletuskuva

Mitä seuraavaksi? TAT Nuorten tulevaisuusraportin tuloksia

19.8.2022 09:00

Webinaari

Talous ja nuoret TATin teettämän vuosittaisen tutkimuksen mukaan nuoret odottavat työelämältä vakautta ja yhdenvertaisuutta. Kotitausta ohjaa nuoren valintoja edelleen voimakkaasti ja alueelliset erot kesätöihin hakeutumisessa ovat merkittäviä.

Tuore vuosittainen TAT Nuorten tulevaisuusraportti 2022 selvitti nuorten asenteita ja odotuksia tulevaisuuden työelämästä. Tutkimukseen vastasi yhteensä 6 397 yläkoululaista ja toiseen asteen opiskelijaa ympäri Suomen.

AMKEn ja TATin yhteistyössä järjestämässä webinaarissa kyselyn tuloksia esittelee erityisasiantuntija Lauri Vaara, Talous ja nuoret TAT.

Tulosten esittelyn jälkeen käydään eri tahojen kesken keskustelua, jota johdattelee nuorten työelämäasiantuntija Riikka Ahonvala Talous ja nuoret TATista. Keskustelussa mukana mm. Mercurian rehtori Tiina Immonen sekä opojen ja nuorten edustaja.

Totta kai myös osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun kommentoimalla ja esittämällä kysymyksiä niin chatissa kuin pyytämällä puheenvuoroa.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 18.8.2022 23:59

Määrä:


Voit ilmoittaa usemman henkilön samalla kertaa. Valitse silloin lippumäärä sen mukaan, kuinka monta henkilöä ilmoitat (max 10). Kaikkien ilmoittautuneiden tiedot täytyy ilmoittaa ja jokainen  saa omaan sähköpostiinsa vahvistuksen ilmoittautumisesta ja myöhemmin osallistumislinkin.

Ajankohta

Alkaa:  

19.8.2022 09:00

Päättyy:  

19.8.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Pirve Harakka, tapahtumapäällikkö

pirve.harakka@amke.fi

044 9747 547