Tapahtuman oletuskuva

Mitä seuraavaksi? TAT Nuorten tulevaisuusraportin tuloksia

19.8.2022 09:00

Webinaari

Talous ja nuoret TATin teettämän vuosittaisen tutkimuksen mukaan nuoret odottavat työelämältä vakautta ja yhdenvertaisuutta. Kotitausta ohjaa nuoren valintoja edelleen voimakkaasti ja alueelliset erot kesätöihin hakeutumisessa ovat merkittäviä.

Tuore vuosittainen TAT Nuorten tulevaisuusraportti 2022 selvitti nuorten asenteita ja odotuksia tulevaisuuden työelämästä. Tutkimukseen vastasi yhteensä 6 397 yläkoululaista ja toiseen asteen opiskelijaa ympäri Suomen.

AMKEn ja TATin yhteistyössä järjestämässä webinaarissa kyselyn tuloksia esittelee erityisasiantuntija Lauri Vaara, Talous ja nuoret TAT.

Tulosten esittelyn jälkeen luvasssa keskustelua työn merkityksestä nuorille. Keskustelua vetää nuorten työelämäasiantuntija Riikka Ahonvala Talous ja nuoret TATista. Keskustelussa mukana mm. Mercurian rehtori Tiina Immonen, opo Hanna Kronqvist Pitäjänmäen peruskoulusta sekä opiskelija Minttu Rautavuori, joka toimii tällä hetkellä OSKU ry:n varapuheenjohtajana.

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua kommentoimalla ja esittämällä kysymyksiä niin chatissa kuin pyytämällä puheenvuoroa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Voit ilmoittaa usemman henkilön samalla kertaa. Valitse silloin lippumäärä sen mukaan, kuinka monta henkilöä ilmoitat (max 10). Kaikkien ilmoittautuneiden tiedot täytyy ilmoittaa ja jokainen  saa omaan sähköpostiinsa vahvistuksen ilmoittautumisesta ja myöhemmin osallistumislinkin.

Ajankohta

Alkaa:  

19.8.2022 09:00

Päättyy:  

19.8.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Pirve Harakka, tapahtumapäällikkö

pirve.harakka@amke.fi

044 9747 547