Työn ja perheen yhdistäminen

16.8.2022 18:00

Verkossa tai Hybridinä

Suosittelemme kaikille, jotka haluavat vinkkejä työn ja perheen yhteensovittamiseen.

Oletko pohtinut miten yhdistää vaativa ura ja perhe?

Perhebarometriin (2020) vastanneiden vanhempien mukaan erityisesti työn kuormittavuus hankaloittaa työn ja perheen yhteensovittamista. Työn ja perhearjen tetriksessa tarvitaan armollisuutta, priorisointia, perheystävällistä johtamista ja arkea helpottavia palveluja. Työelämän joustoja tarvitaan paitsi tukemaan vanhempien arjen jaksamista myös mahdollistamaan tasa-arvoista työelämää. Tule kuuntelemaan, miten työtä ja perhearkea saa tasapainoon keskellä ruuhkavuosiakin.

untitled-design-40.png (68 KB)

Puhujana Mothers in Businessin toiminnanjohtaja Annica Moore.

Annica Moore on tasa-arvon, perheystävällisyyden ja paremman johtamisen edistäjä. Hän toimii Mothers in Business verkoston johtajana, mentorina ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.
Annica on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteri, ja hänellä on pitkä kansainvälinen ura koulutuksen kehittämisen parissa.

Annican puheenvuorossa käydään läpi sekä uran ja perheen ja työn ja perheen yhteensovittamisen hyviä käytäntöjä. Tapoja, millä omaan arkeen ja uraan voi saada lisää hallinnan tunnetta.

Annica edistää tasa-arvoa työelämässä. Tasa-arvon näkökulmasta on tärkeää, että kaikki halukkaat voivat edetä urallaan. Annican puheen pääteemoina ovat:

  • Naiset johtajina
  • Verkostojen merkitys
  • Joustaminen - myös ja erityisesti työnantajan
  • Kiire ja palautuminen
  • Mahdollistava ajattelu

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

16.8.2022 18:00

Päättyy:  

16.8.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa tai Hybridinä


Lisätiedot