Tapahtuman oletuskuva

Perunkirjoituksen keskeisiä kysymyksiä

15.2.2022 07:00

Verkossa

Perunkirjoituksen keskeisiä kysymyksiä

Ketkä kutsutaan perunkirjoitukseen? Miten varat ja velat kirjataan? Miten verottaja näkee perukirjan merkityksen verotuksessa? Mikä on testamentin merkitys? 

Näihin ja moniin muihin keskeisiin perunkirjoituksen kysymyksiin saat vastauksia tässä koulutuksessa niin asianajajan, kuin verottajankin näkökulmasta. 

Kouluttajina toimivat asianajaja Pekka Tuunainen, Asianajotoimisto Pekka Tuunainen Oy, veroasiantuntija Jutta Kuusela ja verotuksen oikaisulautakunnan puheenjohtaja Janne Myllymäki

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Koulutus löytyy Asianajaja-akatemian verkko-oppimisympäristöstä, jonne jäsenet ovat saaneet tunnukset sähköpostiinsa. Tarvittaessa voit tilata uuden salasanan ympäristön kirjautumissivulta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia esim. asianajotoimiston henkilökuntaan kuuluvana, saat ne vahvistusviestin lisäksi. 

Koulutus on hankittavissa 15.12.2022 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2022 saakka. 

Koulutus on järjestetty aikaisemmin lähikoulutuksena 26.8.2021.

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa

Koulutus on vain asianajajille ja asianajotoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2022

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2022 23:58
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2022 07:00

Päättyy:  

31.12.2022 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B, 00100 Helsinki