Vahvuuksien voima minussa ja muissa

29.9.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

 

Rakentava kritiikki, siinä on kehityksen ja edistyksen järkähtämätön kulmakivi. Paitsi ettei niin ole – jos jotain, kritiikki on kivi kengässä. Mitä voisikaan seurata, jos heittäisimme kiven menemään, unohtaisimme heikkoutemme ja keskittyisimme vahvistamaan vahvuuksia?

Tässä Breikissä kuulemme Johanna Huhtamäen vetämänä ajatuksia siitä, miten kritiikki voidaan korvata paremmilla metodeilla.

Tradenomit tarjoaa jälleen jäsenilleen suuren suosion saavuttaneita Breikkejä!  Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Breikkeihin kuulemaan Suomen eturivin puhujien mielenkiintoisia luentoja! 

Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien jäsenille, sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenille. 

Breikistä tehdään tallenne. Kaikki tallenteet tulevat jäsenten katsottaviksi, ei siis hätää mikäli et pääse kaikkiin Breikkeihin paikalle!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.9.2022 17:00

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi