Onnistu mielelläsi!

14.9.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

ONNISTU MIELELLÄSI


Jokainen onnistuu mielellään. Jokainen myös epäonnistuu aivan samoin, eli mielellään. Onnistumisessa ja epäonnistumisessa ei ole niinkään kysymys siitä, mitä osaamme tai pystymme, vaan siitä,
mitä uskomme itsestämme ja mahdollisuuksistamme – mitä tapahtuu mielessämme.

Tradenomit tarjoaa jälleen jäsenilleen suuren suosion saavuttaneita Breikkejä! Yhdessä Breaks Finlandin kanssa toteutettava, koko syksyn jatkuva Breikkien sarja polkaistaan käyntiin käsittelemällä lomalta palaamisen teemaa. 

 

Tässä Breikissä kuulemme Johanna Huhtamäen vetämänä ajatuksia siitä, miten mielemme toimii kun onnistumme ja epäonnistumme. 

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Breikkeihin kuulemaan Suomen eturivin puhujien mielenkiintoisia luentoja! 

Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien täysjäsenille, sekä Kulta- ja Musta tasojen opiskelijajäsenille. 

Breikistä tehdään tallenne. Kaikki tallenteet tulevat jäsenten katsottaviksi, ei siis hätää mikäli et pääse kaikkiin Breikkeihin paikalle!

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.9.2022 17:00

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi