Valmentava johtaminen – vuorovaikutteinen ja motivoiva etäluento esihenkilöille

12.5.2022 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Kokenut johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen Kati Huovinmaa kertoo innostavasti ja selkeästi, mitä valmentava johtaminen on ja miten sen avulla voit ratkoa työpaikan tilanteita. Opit myös, miten valmentavan johtamisen avulla voi ottaa ihmiset mukaan, motivoida ja jopa tehdä toisinaan itsesi tarpeettomaksi. Tule kuuntelemaan ja oppimaan sellaisena kuin olet, vailla kynnystä. Kameran voit pitää luennon aikana päällä tai pois päältä, kuten parhaaksi näet. Luvassa on myös pari- tai pienryhmätyöskentelyä.

Luennon aikana saat:

  • selkeän ja konkreettisen tietopaketin valmentavasta johtamisesta
  • tutustua Kati Huovinmaahan ja siihen, mitä hyötyjä valmentavasta johtamisesta on ollut sekä hänen monille mentoroitavilleen että hänelle niin johtajana kuin ammattimentorinakin
  • testata valmentavaa johtamista käytännössä
  • hetken keskittynyttä aikaa omille pohdinnoille ja sille, miten voit jatkossa hyödyntää oppimaasi omassa työssäsi

 

untitled-design-62.png (185 KB)

Kuvaaja: Satu Wager Photography

Kati Huovinmaa on muutosjohtaja, ammattimentori ja tietokirjailija. Kati on myös aito esimerkki rohkean muutoksen toteuttamisesta – hänen urapolkunsa on kulkenut taidemuseon johtajasta kouluttautuneeksi ammattimentoriksi, joka auttaa nyt muita eteenpäin. Katin osaamisessa yhdistyvät tulevaisuuteen suuntaava ja rohkea strateginen ote, ja hänellä on vahva pohja taide- ja kulttuurialan asiantuntija- ja johtajatehtävistä säätiöistä, valtiolta ja kuntaorganisaatiosta. Kati on valmistunut vuonna 2018 Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta maisteritason kaupallisista opinnoista pääsuuntanaan liiketalous, ja lisäksi hän on myös sertifioitu Business Mentor. Katin arvot ovat radikaalius ja vuorovaikutus, ja hänen missionsa on auttaa yksilöitä ja yhteisöjä saavuttamaan radikaalit muutokset, jotka parantavat nykytilannetta tuntuvasti. Kati on Tradenomien yrittäjäjäsen.

Kati Huovinmaa käsittelee valmentavaa johtamista ja muita työelämän ilmiöitä myös tietokirjassaan Radikaali unelma - Näin johdat muutoksen (2020). Lisää Katista ja muun muassa kirjasta löydät Katin omilta kotisivuilta - http://www.huovinmaa.com/.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tallenne tulee jälkikäteen katsottavaksi tallennekirjastoomme.

Tapahtumassa hyödynnetään pienryhmäkeskusteluita, joten varmistathan, että sinulla on vähintään toimiva mikki.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.5.2022 17:00

Päättyy:  

12.8.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi