Keikkatyön mobiilisovellukset

21.6.2023 18:00

Webinaari

Miten digitaaliset alustat muuttavat työelämää?

Bolt, Treamer, Ework, Upwork, Fiverr, Wolt, Foodora, Uber… digitaalisia työnvälitysalustoja syntyy nyt kuin sieniä sateella. Henkilöstön ulkoistaminen ja digitalisaatio ovat kasvavia trendejä, jotka kasvattavat ja mullistavat henkilövuokrausalaa. Keikkatyön ulkoistus tarjoaa yrityksille joustavuutta, kustannussäästöjä ja tehokkuutta henkilöstöhallintaan.

Perinteiseen henkilövuokrauspalveluun nähden digitaaliset alustat ovat tyypillisesti nopeampia, edullisempia ja helppokäyttöisempiä. Niin kutsutussa ’alustatyössä’ alustat ovat työn tekijöiden ja ostajien kohtaamisen markkinapaikkoja. Alustat muuttavat käytännöillään työn tekemisen ja organisoinnin tapoja. Mobiilisovellukset ja onlinealustat myös tavoittavat sellaisia työntekijöitä, joita perinteiset työllistymispalvelut eivät saavuta tehokkaasti (esim. nuoret, opiskelijat ja maahanmuuttajat). Työvuoroista jää palaute palveluun, jonka avulla työntekijät voivat kehittää itseään ja saada hyvien arvostelujen myötä mahdollisuuksia uusiin, aiemmin tavoittamattomissa oleviin työtehtäviin.

Tässä webinaarissa luomme katsauksen suosituimpiin ja suurimpiin keikkatyön mobiilisovelluksiin. Selvitämme, millaista työtä niiden kautta voi löytää ja miten niitä käytännössä käytetään.

Puhujana Jere Immonen

Jere toimii Työterveyslaitoksella tutkijana. Hän toimii muuttuvan työelämän etulinjassa ja ylläpitää listaa erilaisista työtä välittävistä alustoista. Jerellä on ajantasainen tieto erilaisista mobiilisovelluksista, suurimmista toimijoista sekä lupaavista pienistä start-upeista.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.6.2023 18:00

Päättyy:  

21.6.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi