Tapahtuman oletuskuva

Menesty oikeudenkäynnissä osa I - Oikeussalietiketin mestariksi

19.9.2023 07:00

Verkossa

Menesty oikeudenkäynnissä osa I - Oikeussalietiketin mestariksi

Asiamiehen salitaidoilla voi olla yllättäviä vaikutuksia oikeudenkäynnissä menestymiseen. Hyvällä pelisilmällä asioiden hoitaminen on miellyttävää ja yhteistyössä kollegoiden ja tuomioistuinten kanssa vaikeatkin asiat saadaan ratkottua asiamiehiä taikka tuomioistuinta turhaan kuormittamatta.

Tämän koulutuksen avulla päivität oikeussalietikettitaitosi oppimalla oikeussalin kokeneilta konkareilta. Käräjätuomari, syyttäjä ja asianajaja antavat koulutuksessa konkreettisia ohjeita käyttäytymiseen oikeussalissa - varoittavia esimerkkejä unohtamatta. 

Kouluttajina toimivat erikoissyyttäjä Elisabeth Stenman-Haltia, Etelä-Suomen syyttäjäalue, käräjätuomari Tea Ståhlberg, Päijät-Hämeen käräjäoikeus ja asianajaja Mats Welin, Asianajotoimisto Hästö & Co Oy.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2024 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2024 saakka. 

Koulutus perustuu 29.8.2023 toteutettuun koulutustilaisuuteen.

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa 

Nyt kaikki loppuvuoden verkkokoulutukset yhdellä kätevällä ja edullisella kausikortilla hintaan 490,00€.

Lue lisää verkkokortista

Koulutus on vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Asianajajan tulee kirjata verkkokoulutuksesta kertyvät kouluttautumisvelvoitteen tunnit siihen ajankohtaan, jolloin verkkokoulutus on käyty. Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea kuitenkin vain sille vuodelle, jona verkkokoulutus on ostettu tai jona maksuttomiin koulutuksiin on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2024

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2024 23:58
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

19.9.2023 07:00

Päättyy:  

31.12.2024 22:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki