Päiväretki bussilla Repoveden kansallispuistoon (täynnä)

18.6.2022 09:00

Mikonkadun matkailupysäkki

Päiväretki bussilla Repoveden kansallispuistoon la 18.6. 

Repoveden kansallispuistoretkellä pääsee ihailemaan mahtavia mäkiä ja lepuuttamaan silmiään järvien ja lampien täplittämässä metsämaisemassa. Repovedellä voit valita kahdesta eri mittaisesta ohjatusta retkestä. Molemmilla reiteillä kuljetaan hyvin hoidettuja polkuja pitkin. Repoveden kansallispuiston maasto on vaihtelevaa, korkeuseroja on jokin verran, joten paikoitellen kulkureitti on vaativaa. Täältä voit tutustua Repoveden kansallispuistoon.

Retket alkavat Lapinsalmen parkkipaikalta. Retki 1 on noin 9 kilometrin mittainen (kesto 4-5 tuntia). Retken aikana kuljetaan reitti: Lapinsalmi-Katajavuori- Katajajärvi-Kuutinkana-Katajajärvi-Lapinsalmi. Retken 1 pääoppaana toimii Osmo Ruokalainen. Retki 1:sen luokitus on keskivaativa.

Retki 2 on pidempi retki ja se on noin 12,5 km pitkä (kesto 5–6 tuntia). Retken aikana kuljetaan seuraavaa reittiä: Lapinsalmi-Määkijä-Talas-Sulkusalmi-Kuutinkanava-Katajajärvi-Lapinsalmi.  Retken 2 pääoppaana toimii Hugh Fitzpatrick. Retki 2:sen luokitus on keskivaativa.

Retkelle tarvitset mukaan säänmukaisen varustuksen ja retkieväät.

Repoveden retkelle järjestetään bussikuljetus. Bussikuljetus lähtee Mikonkadun tilausajopysäkiltä (Rautatientori, Aleksis Kiven patsaan ja Helsinki Casinon välissä) lauantaina 18.6. klo 9.00. Olethan siis paikalla viimeistään klo 8.45. Menomatkalla pysähdytään huoltoasemalla. Paluu takaisin samaan paikkaan on noin klo 17-18.

Retken hinta on 29 €/hlö. Ennakkoilmoittautuminen retkelle verkkosivuilla. Retkelle otetaan 35 osallistujaa.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

18.6.2022 09:00

Päättyy:  

18.6.2022 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Mikonkadun matkailupysäkki

Mikonkatu
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku ry