Retki Poronpoluille Lopelle (bussikuljetus) (täynnä)

25.9.2022 09:00

Mikonkadun tilausajopysäkki

Retki Poronpolulle sunnuntaina 25.9.2022 bussikuljetus

Poronpolku kutsuu! Poronpolku on suosittu kuntoliikuntatapahtuma, joka järjestetään samannimisellä reitistöllä Lopella. Poronpolku-tapahtumaa on järjestetty Lopella jo 1960-luvulta alkaen, ja se on vakiintunut pidettäväksi syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Tapahtuma ja reitti ovat saaneet nimensä Lopella 1960-luvulla Hankkijan koeruokinnassa olleiden kymmenen poron mukaan.

Reitit polveilevat harjuilla järvien välissä, pitkospuilla suolla ja välillä kallioillakin. Molempien reittien erikoisuutena on Marskin salmen ylitys kapulalossilla tai soutuveneillä, joka on mahdollista vain tapahtumapäivänä. Samalla pääsee tutustumaan Marskin majaan. Matkan varrella on huoltopisteitä, joista saa syötävää ja juotavaa.

Tapahtumassa on viisi eri reittivaihtoehtoa. Helsingin Ladun ja Polun oppaiden mukana voit kulkea 11 tai 16 kilometrin reitit. Pidemmällä lenkillä kuljetaan vähän rivakammin, toki rauhallisesti taukoja pitäen.

Lähtö retkelle on sunnuntaina 25.9. klo 9.00 Mikonkadun tilausajopysäkiltä Rautatientorilta. Bussi ajaa Keimolaportin Nesteen kautta, voit siis nousta myös sieltä kyytiin noin klo 9.20. Olemme reittien lähtöpaikalla noin klo 10.30 ja ylimääräiset tavarat voi jättää bussiin. Tapahtumapassit ja ruokaliput jaetaan bussissa. Pyrimme lähtemään paluumatkalle klo 18 Räyskälän ilmailukeskuksesta, jossa pyrimme olemaan viiden maissa. Ruokalipuilla saa ilmailukeskuksen kahvilassa hernekeiton.

Ilmoittaudu retkelle nettisivuilla. Retken hinta on 58 euroa sisältäen bussikuljetukset, tapahtumapassin, ruokaliput ja opastuksen.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

25.9.2022 09:00

Päättyy:  

25.9.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Mikonkadun tilausajopysäkki

Mikonkatu
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku ry

toimisto@helsinginlatu.fi