Usko itseesi – eroon huijariajatuksista

10.3.2022 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

70 % meistä kärsii huijariajatuksista aika ajoin. Huijariajatusten vuoksi emme hae töihin ja projekteihin, joihin todella haluaisimme. Emme tuo parhaita ideoitamme esiin, emme pyydä ylennystä, emme kapua esiintymislavoille. Se saa meidät tekeytymään pienemmäksi ja jättämään väliin ne ehdotukset ja mahdollisuudet, joihin niin kovasti haluaisimme tarttua, vain koska luulemme, ettemme ole riittävän päteviä – vaikka todellisuudessa olemme! Mutta mitä nuo huijariajatukset oikeastaan ovat ja mitä niille voi tehdä?

Valmennuksen aiheet

  • Mikä huijarisyndrooma on
  • Oletko sinä huijari oikeasti
  • 5 kieroutunutta kompetenssin määritelmää
  • Kuinka voi helpottaa huijariajatuksia – omiaan ja muiden!

Valmennus koostuu teoriasta, pohdiskelutehtävistä sekä pienryhmäkeskusteluista.

Testaa onko sinulla huijariajatuksia

Valmistautuaksesi yhteiseen iltaamme, käytä viisi minuuttia ja tee tämä Clance IP Scale -testi nähdäksesi, paljonko sinulla on huijariajatuksia: http://impostortest.nickol.as/

Puhujana Elisa Heikura

untitled-design-51.png (367 KB)

Valmentajana toimii koodarikuiskaaja, kommunikaatio- ja vuorovaikutuskouluttaja Elisa Heikura.

Elisa on entinen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka on siirtynyt työskentelemään teknisten ammattilaisten parissa ja havainnut, että valtaosalla on huijarisyndrooma. Hän on itsekin kärsinyt huijariajatuksista koko työuransa ajan – ja löytänyt keinoja hallita niitä.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   10.3.2022 17:00
Päättyy:   10.4.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi