Webinaari: Rakennusurakoiden julkinen hankinta - erityiskysymyksiä, 11.6.2024 klo 9-16

Onko rakennusurakoiden kilpailuttaminen hallussa? Tiedätkö mitkä ovat julkisten hankintojen rakennusurakoiden yleisimmät kompastuskivet ja miten ne voidaan välttää kilpailutuksissa? Miten sosiaalinen vastuu tulisi huomioida rakennusurakoissa?

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi hankintalainsäädännön linjauksia ja viimeisintä oikeuskäytäntöä rakennusurakoiden ja niihin liittyvien kilpailutusten osalta. Tule kuulemaan mihin asioihin kannattaa kilpailutuksissa erityisesti kiinnittää huomiota ja miten vältät pahimmat sudenkuopat.

Koulutus on suunnattu etenkin julkisina hankintoina rakennusurakoita ja niihin liittyviä palveluita kilpailuttaville, mutta myös tarjoajina toimivat saavat käytännön vinkkejä rakennusurakoiden kilpailuttamiseen. Koulutus soveltuu myös erityisalojen hankintalain piirissä toimiville.

Tutustu kurssin ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: PTCS:n asiantuntija Saila Eskola (OTK), Aarne Kumlin (VT) ja/tai Juho Laine (OTM)

ptcs_saila-eskola_3492.jpg  aaren_kumlin_kasvo.jpg (187 KB)  1001-ptcs-juho_1873.jpg  

Tekninen toteutus: Kurssi järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan (Teams) viimeistään pari päivää ennen kurssia. Tallenne on katsottavissa 7vrk kurssin jälkeen. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Rakennusurakoiden julkinen hankinta/1hlö, 11.6.2024 520,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
11.6.2024 08:45
Päättyy:
11.6.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

010 34 19 700

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta?Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste