Rovaniemen matkailun pelisäännöt - keskustelutilaisuus yrittäjille ja kaupungille

13.11.2023 15:00

Pohjolan Osuuspankki, Kokoustila Alvar

Kutsumme kaikki Rovaniemen alueen matkailuyrittäjät mukaan keskustelemaan matkailun pelisäännöistä sekä turvallisuusasioista kaupungin edustajien kanssa. Kaupungilta mukaan on tulossa laaja edustus teknisten palveluiden ja ympäristövalvonnan yksiköstä, sekä vasta käynnistyneen Business Rovaniemen matkailuhankkeen projektipäällikkö. Lisäksi paikalla on Visit Rovaniemen edustajat.

 

Tilaisuudessa käymme yhteistä keskustelua siitä, millä periaatteilla tulevan matkailusesongin aikana toimitaan kaupungin yhteisillä alueilla, ja mitä turvallisuusseikkoja tulee ottaa huomioon. Tavoitteena on luoda yhteisiä pelisääntöjä matkailuyrittäjien ja kaupungin toiminnan tueksi. 

 

Tilaisuus on osa “Rovaniemen matkailun uusi aika” -hanketta, jonka tavoitteena on edistää kestävää matkailua sekä lisätä vuoropuhelua eri matkailun sidosryhmien kanssa. Tulemme järjestämään keskustelutilaisuuksia myös paikallisten asukkaiden kanssa myöhemmin. 

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään 9.11.2023 tämän linkin kautta https://ssl.eventilla.com/event/eKpBJ 

Myös etäosallistuminen on mahdollista, lähetämme linkin ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

 

Keskustelua käydään myös osallistujien ehdottamista aiheista. Voit kertoa toiveesi keskusteluaiheista tai lähettää kysymyksiä aiheesta jo etukäteen Katariinalle (katariina.lehtonen@rovaniemi.fi). 

 

Lisätietoja: 

Katariina Lehtonen
Matkailun projektipäällikkö

katariina.lehtonen@rovaniemi.fi

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   13.11.2023 15:00
Päättyy:   13.11.2023 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pohjolan Osuuspankki, Kokoustila Alvar

Koskikatu 12
96200 Rovaniemi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki/Business Rovaniemi

+358405259346

katariina.lehtonen@rovaniemi.fi

Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi