Kontakta

Kontakta Nätverksträff Teamledare & Gruppchefer Malmö

WOW-service, från nöjda kunder till ambassadörer!

Kontakta inbjuder dig till vår exklusiva nätverksgrupp för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA: Wowservice - från nöjda kunder till ambassadörer!
För att få nöjda kunder behöver du idag leverera riktigt bra service, men för att de ska bli lojala ambassadörer och marknadsförare behöver du leverera wowservice! Vad krävs? Var befinner sig din organisation? Vad behöver du göra?
Joakim och Emilie har många års erfarenhet av att jobba med kundservice i olika roller. De har utbildats hos Disney i Orlando och har gjort sin research på fältet. Här ger de nycklarna till hur man går från bra service till wowservice.
Joakim Lindström och Emelie Loman, båda delägare Lindström Loman AB

Vem kan delta
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktisk info


Datum:    15 november 2019
Tid:          9:00-12.00
Plats:       MEC, Media Evolution City, Stora Varvsg. 6 A. Malmö
Tränare:   LILO
Kostnad:  Kostnasfritt och endast för Kontaktas medlemmar
                 
OBS: Vi har endast 16 platser så först till kvarn gäller. Din anmälan  är bindande, men om du får förhinder har du rätt att skicka en kollega i ditt ställe.

Vid frågor vänder du dig till Tina Wahlroth på tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22.

Välkommen!

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
15.11.2019 09:00
Slutar:
15.11.2019 12:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

MEC, Media Evolution City
Stora Varvsgatan 6 A
211 19 Malmö

Arrangör