Teekkarispeksi Cirque Gloriassa, Nuoret

25.3.2011 19:00

Kulttuuriareena Gloria

RIL-Nuoret tarjoaa jäsenilleen korkeakulttuuria perjantaina 25.3. klo 19.

Vain 20 nopeinta mukaan, joten ole nopea!Ilmoittautuminen on sitova.

Teekkarispeksi, tuo opiskelijateatteripullan maukkaimman rusinan, tämän vuotisen musikaalipläjäyksen tapahtumapaikka on Syksyinen Pariisi vuonna 1942. Cirque de Michellen esiintyjäkaarti koostuu juutalaisista, romaneista ja muista natsimiehittäjien vainoamista taiteilijoista, jotka elävät alituisessa paljastumisen pelossa. Kun saksalaiset yllättäen määräävät sirkuksen suljettavaksi, on epätoivoon vaipuminen lähellä.

Teekkarispeksi on Aalto-yliopiston opiskelijoiden toteuttama ja tuottama spektaakkeli, joka on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa akateemisessa maailmassa.

Teekkarispeksi ilahduttaa vuosittain yli 3 000 katsojaa ympäri Suomen. Produktioon osallistuu lähes 100 tekniikan opiskelijaa.

Oleellinen osa speksiä on vuorovaikutus yleisön kanssa: yleisö saa osallistua esitykseen huutamalla kommentteja ja ehdotuksia esiintyjille. Kun salissa kaikuu omstart, lavalla olijat improvisoivat kohtauksen uudelleen, kenties aivan uudessa tyylilajissa. lisätietoa osoitteessa www.teekkarispeksi.fi

Tapahtuma on täynnä.

Tapahtumaan osallistujat (20)

1 osallistuja ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

25.3.2011 19:00

Päättyy:  

25.3.2011 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuuriareena Gloria

Pieni roobertinkatu 12
00120 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet