Kompastuskivet työntekijöiden henkilötietojen käsittelyssä

Kompastuskivet työntekijöiden henkilötietojen käsittelyssä

Tietosuojasta työelämässä on ollut paljon keskustelua ja se herättää työnantajissa huolta. Mitä tehdä, jos tyytymätön työntekijä haukkuu työnantajan sosiaalisessa mediassa? Millä edellytyksillä työntekijän sähköpostia saa lukea? Mitä työnantajan tulee ottaa huomioon, kun halutaan suorittaa työntekijöiden teknistä valvontaa ja paikantamista?
Tervetuloa kuuntelemaan KPMG:n asiantuntijoiden vetämää keskustelua ajankohtaisesta aiheesta, työelämän tietosuojasta. Asiantuntijamme Ulla Hirvelä, Johanna Uusitalo ja Mika Honkanen käyvät keskustelua työnantajien kohtaamista vaikeista kysymyksistä, sekä työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista niin työelämän tietosuojan kuin työoikeudenkin näkökulmasta.

Tässä webinaarissa käsittelemme työntekijöihin liittyviä keskeisiä tietosuojakysymyksiä. Aiheina ovat muun muassa työntekijöiden valvonta ja paikantaminen, työntekijöiden käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa, työnhakijoiden tietosuoja ja erilaiset haastavat tilanteet työntekijöiden kanssa. Osallistumalla webinaariin opit tuntemaan kriittisimmät työnantajien tietosuojariskit ja kuulet millä tavoin työnantaja voi mahdollisimman hyvin ennaltaehkäistä ikäviä tilanteita ja mitä tulee ottaa huomioon myös työoikeuden näkökulmasta.

Webinaari on tarkoitettu HR-ammattilaisille, YT-neuvottelukuntien jäsenille ja muille työnantajan edustajille, jotka käsittelevät työssään HR:ään liittyviä henkilötietoja. Webinaarissa läpikäytävä materiaali tullaan jakamaan tilaisuuden jälkeen osallistujille.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
5.9.2019 14:00
Päättyy:
5.9.2019 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Eventilla

Powered by Eventilla