Tähtijoukko

Ammatillinen itsetunto ja esimiehenä kehittyminen

Minkälaiset uskomukset ohjaavat minua? Kumpaa edustan: muuttumattomuuden vai kasvun asennetta?
Mihin suuntaan haluan kehittyä? Mitä olen jo tähän asti tehnyt? Mitä olen oppinut?

Tähtijoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Tähtijoukossa voit vertaistuen kautta oppia ja vahvistaa esimiestaitojasi. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla.

YTY järjestää vuoden 2019 aikana Tähtijoukolle viisi tapaamista. Ensimmäinen kokoontuminen oli huhtikuussa ja se sai erinomaista palautetta. Olet tervetullut toukokuun tapaamiseen, vaikka et olisi ollut mukana huhtikuussa.

Tähtijoukon toivomme olevan erityinen kasvun ja kehittymisen mahdollisuus naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme. Tähtijoukko on kuitenkin avoin sinulle sukupuolestasi riippumatta.

Toukokuun kokoontumisessa ja keskustelussa mukana on myös YTYn työmarkkinajohtaja Karoliina Huovila.

Tarjoamme tilaisuudessa iltapalaa sekä virvokkeita.

Ilmoittaudu Tähtijoukon 23.5. tapaamiseen viimeistään torstaina 9.5.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
23.5.2019 17:00
Päättyy:
23.5.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra
Bulevardi 9
00120 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla