Webinaarialustojen ja -tekniikan ABC

20.4.2021 13:00

Webinaaritallenne

WEBINAARITALLENNE

Webinaari suunnitteilla tai jo tulossa? Osallistujien viihtyvyyteen sekä itsesi ja yrityksesi asiantuntijuuteen vaikuttaa webinaarin tekninen toteutus. Tässä webinaarissa opit, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon järjestäjänä tai puhujana.

Webinaarissa tunnin aikana vertaillaan erilaisia alustoja ja miten niistä voit valita kaikista sopivimman. Tarvitsetko breakout room -toimintoa? Entä tuleeko webinaarista tallenne jälkikäteen katsottavaksi?

Riittääkö läppäri webinaarin vetoon? Erilaisia kameroita, mikrofoneja, valoja ja taustoja on valtavasti. Miten ja mistä löytää sopiva laitteisto?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä webinaarissa. Tervetuloa mukaan!

Kouluttajamme Annika Kartano on tradenomi, Studio Empiren toimitusjohtaja, tuottaja ja podcastaaja ja on ollut yrittäjä 16-vuotiaasta asti. Hän työskentelee päivittäin myös yhteisöllisen yrittäjyyden ja markkinoinnin parissa. Hänellä on kokemusta eri kokoisten online-tapahtumien ja webinaarien toteuttamisesta ja järjestää viikoittain webinaareja ja äänittää podcasteja.

Suurin tapahtuma, jota hän on ollut toteuttamassa ja juontamassa on ollut 24 tuntia kestänyt hyväntekeväisyys live stream. Tapahtumassa oli vuorokauden aikana yli 20 vierailevaa puhujaaa.

Studio Empire on vuokrastudio kuvaamiseen ja äänittämiseen Tampereella yritysyhteisö Crazy Townilla. Yritys vuokraa tilaa ja laitteita, mutta myös ammattilaisia toteuttamaan erilaisia podcast tuotantoja, etäkeikkoja, luentoja, verkkokursseja ja webinaareja.
Tutustu lisää: vuokrattavastudio.com

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Tallenne on katsottavissa kesäkuun 2021 loppuun asti.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

20.4.2021 13:00

Päättyy:  

30.6.2021 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi