Turvallisuuskävely - taloyhtiössä ja kotona

4.3.2021 16:00
Teams

Turvallisuuskävely taloyhtiössä ja kotona Teams-webinaari 4.3.2021 klo 16-17.

Turvallisuuskävely on hyvä ja helppo tapa tehdä turvallisuuden tarkistus ja raportoida eteenpäin mahdollisia turvallisuuspuutteita. Turvallisuuskävely voidaan tehdä taloyhtiön yleisissä tiloissa ja piha-alueilla, mutta se toimii erinomaisesti jokaisella myös kotona, jos haluaa varmistaa, että asuu turvallisessa kodissa. Turvallisuuskävelyä voi käyttää apuna, kun päivittää tai tekee taloyhtiön pelastussuunnitelmaa tai jos haluaa jakaa pelastussuunnitelmasta tietoa talon asukkaille.

Taloyhtiöiden ja asuinrakennusten turvallisuudesta vastaaville ja kodin turvallisuudesta kiinnostuneille suunnatun maksuttoman Teams-webinaarins alustajana on Helpen turvallisuuskouluttaja Anja Aatsinki. Alustuksen lopussa on aikaa myös muutamille kysymyksille.

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin 4.3.2021 ennen Teams-alustuksen alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

 Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

Yhteistyössä https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
4.3.2021 16:00
Päättyy:
4.3.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.