Kontakta
Kontakta Nätverk – Teamledare/Coach Malmö

Medarbetarengagemang, en nyckel till framgång!

Varmt välkommen till vår nätverksträff för dig som arbetar som Teamledare/Coacher. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Lågt medarbetarengagemang kostar pengar, resurser och skadar företagskulturer. Att arbeta med engagemang i hela sin personalstyrka är avgörande för mötet med både kunder och kollegor!

Motiverade medarbetare är viktigt för att en verksamhet ska fungera, drivas och kunna utvecklas. Motivation är det psykologiska kännetecken som ger en individ drivkraft och skapar en handling mot ett önskat verksamhetsmål. När det gäller kundservice kan målen handla om levererad kvalitet, kundnöjdhet, hanteringstid eller försäljning.

I ett samhälle där allt sker blixtsnabbt är många vana vid direkt och konkret återkoppling i realtid. I en kundserviceverksamhet där många medarbetare är unga och tillhör generationen Millennials/Generation Y förväntar sig medarbetarna snabb återkoppling. De har vuxit upp med internet, mobiler och digitalisering som en central del.

Träffen modereras av Paula Holmberg Assisterande produktionschef på Ageris som gått från ett monetärt motivationssystem till ett poängbaserat som är kopplat till en poängshop. Hon kommer att dela med sig av deras erfarenheter och skapa diskussion kring hur man kan utveckla sitt engagemang. Tillsammans i gruppen får diskutera dina egna utmaningar och ta del av riktiga case. Inför träffen kan du skicka in dina egna funderingar och frågeställningar kring ämnet som du önskar att vi tar upp när vi ses.

Om nätverksträffen: Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper.

Kontakta Nätverk – TL/Coach syftar till att du som arbetar som Temledare/Coach ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.

För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – Teamledare/Coach Malmö”.

Nätverksgruppen är öppen för dig som arbetar som teamledare eller coach i löpande produktion. Du har en nära kontakt med de anställda som arbetar i direkt kontakt med kunderna. Du är en aktiv del av den dagliga kundkontakten i ert kontaktcenter.

Är du intresserad av denna träff eller vill gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss. anmalan@kontakta.se

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
21.3.2019 13:00
Slutar:
21.3.2019 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Media Evolution City
Stora Varvsgatan 6A
211 19 Malmö

Arrangör