Vastuullinen henkilöstöjohtaminen etäaikana

9.11.2021 18:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Mitä on vastuullinen henkilöstöjohtaminen? Kenen vastuulla on vastuullisuus?

Webinaarissa käydään läpi

  • Vastuullinen henkilöstöjohtaminen ja CSR
  • Eettinen organisaatiokulttuuri
  • Diversiteetti, tasa-arvo ja moniäänisyys organisaatioissa

Kouluttajamme Emilia Kangas

Emilia Kangas, KTM, väitöskirjatutkija (Jyväskylän yliopisto), tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntija (Helsingin yliopisto)

Emilia on väitellyt miesten työ-perhe suhteen johtamisesta (20.11.2020) ja työskennellyt työelämän tasa-arvokysymysten äärellä melkein koko työuransa. Tällä hetkellä hän toimii Seinäjoen ammattikorkeakoululla projektipäällikkönä hankkeessa, jossa tavoitteena on edistää hybridiyrittäjien työelämähyvinvointia. Aikaisemmin urallaan hän on työskennellyt tutkimushankkeissa (mm. NaisUrat ja Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävä tulevaisuuden työelämä), joissa on sekä tuotettu tutkimustietoa työelämän tasa-arvoa ja hyvinvointia koskevaan päätöksentekoon että kehitetty organisaatioiden käytäntöjä vastuullisemmiksi.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   9.11.2021 18:00
Päättyy:   8.5.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi