8.9.2020 08:00 Etäyhteyden kautta järjestettävä tilaisuus
RILin tietoisku: Yhteinen osallistava riskienhallinta

Haluatko tunnistaa rakennusprojektien riskit tehokkaammin ja päästä nopeammin asetettuihin tavoitteisiin?

Tiistaina 8.9.2020 klo 8-9 järjestettävässä RILin tietoiskussa käsitellään aiheena yhteistä osallistavaa riskienhallintaa. Riskienhallinta projektissa on ennakoivaa ja suunnitelmallista toimintaa riskien ja niistä aiheutuvien vahinkojen vähentämiseksi. Projektin osallistava riskien hallinta auttaa osallistamaan suuren joukon asiantuntijoita hankkeen riskien käsittelyyn tehokkaasti ja monipuolisesti. Menettelyn avulla saadaan kokemusta ja hiljaista tietoa projektin tarpeisiin ja samalla säästyy aikaa ja kustannuksia.

Tietoiskun esiintyjänä toimiva Sami Kärnä on koulutukseltaan tekniikan tohtori ja toimii partnerina Inforglobe Oy:ssa ja vastaa rakentamisen toimialasta. Hänellä on pitkä kokemus alan tutkimus- ja kehitystehtävistä ja hän on myös julkaissut lukuisia julkaisuja, jotka ovat saaneet myös kansainvälistä huomiota. Lisätietoa: Inclus.com

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
8.9.2020 08:00
Päättyy:
8.9.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etäyhteyden kautta järjestettävä tilaisuus

Järjestäjä