Tilinpäätöspizzat

2.6.2021 17:00

webinaari

Webinaari on avoin kaikille Tradenomien jäsenille. Tilaisuuden järjestää YTN Tilintarkastus ja liikkeenjohdon toimiala.

Tule nauttimaan pizzasta ja seurasta keskiviikkona 2.6.2021

Tilinpäätöspizzat!

  • Tervetuloa YTN tilintarkastus, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalan järjestämille tilinpäätöspizzoille! Tarjoamme pitsat nopeimmalle 100:lle hengelle ja laadukasta ohjelmaa kaikille osallistuville.

    Tapahtuman aikana haluamme kiittää teitä kovasta uurastuksesta tilinpäätösten eteen. Pizzojen lomassa keskustelemme osaamisen kehittämisestä ja sen tärkeydestä. Tallenna päivämäärä ja kellonaika omaan kalenteriin ja ilmoittaudu tapahtumaan!

    Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille (eli myös Tradenomeille), joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. Meihin voit tutustua lisää täältä. Jos työskentelet toisella YTN:n sopimusalalla, voit osallistua seminaariosuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen: https://ytn.fi/tapahtuma/ytn-tilinpaatospizzat/ 

Mikä on YTN ry

Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 19 akavalaista liittoa, joiden kautta se edustaa 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla. Tradenomit on YTN:n neljänneksi suurin jäsenjärjestö. ytn.fi

Lue miten työ- ja virkaehtosopimukset hyödyttävät sinua

Ajankohta

Alkaa:  

2.6.2021 17:00

Päättyy:  

2.6.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

sanna.frisk@ytn.fi