7 askelta taloudelliseen riippumattomuuteen

7.10.2021 17:00

Webinaari

Onko sinulla unelmia? Haaveiletko nelipäiväisestä työviikosta, talvista Espanjassa tai musiikkiharrastuksesi viemistä askelta pidemmälle? Toivot, että sinulla olisi liikkumavaraa taloudessasi, mutta toisaalta pienikin kuukausittainen lisätulo voisi tuoda turvaa tulevaisuuteesi.

Tässä webinaarissa opit, miten voit tuoda omaan talouteen taloudellista liikkumavaraa - tai jopa rakentaa tien taloudelliseen riippumattomuuteen saakka!

Webinaarissa

  • Käymme läpi taloudellisen riippumattomuuden eri tasot
  • Saat muutamia konkreettisia työkaluja, joilla on mahdollista saavuttaa osittainen tai täydellinen taloudellinen riippumattomuus
  • Saat 7 konkreettista askelmerkkiä, joilla voit luoda taloudellista lisävapautta tulevaisuuteesi

Webinaarin lopuksi voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ROI valmentajalle.

Kouluttajamme Nina Nordlund on ROI:n talousvalmentaja, joka on kirjoittanut Alma Talentille teoksen Lapset ja raha. Nina on auttanut yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan. Vapaa-ajallaan hän pitää Rahamania -nimistä podcastia. Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tapahtuman järjestää Finanssialan tradenomit. Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaarista tulee tallenne katsottavaksi tallennekirjastoomme.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 7.10.2021 17:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

7.10.2021 17:00

Päättyy:  

7.10.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi