30.6.2016 16:30 Laituri
RIL-Nuoret PKS: Kesäskumpat

RIL-Nuoret järjestävät jäsenilleen wuoden toiseksi parhaat SKUMPAT torstaina 30.6. alkaen klo 16.30 Laiturilla Narinkkatorin laidalla! Tervetuloa myös O-Safalaiset ja Konsulttinuoret!

Luvassa lämmintä säätä, kesäistä juomaa sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja (klo 16.30 alkaen) kaupunkien tulevaisuuden näkymistä!

Tulevaisuuden kaupunki teemaa on esitelmöimässä Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto aiheena kaupungin kasvun visiot ja yleiskaava (http://www.yleiskaava.fi/) ja MDI aiheena Kaupungistuminen ja kaupunkien kehittäminen (http://www.mdi.fi/showroom/kaupunkipolitiikan-tiekartta/)

Esitelmät pidetään Laiturilla 16.45-18.  

Tietoiskujen jälkeen siirrymme nauttimaan kesäisestä säästä ja kuplivasta Töölönlahden rantaan, missä on mahdollisuus pelata mölkkyä, petankia tai vaikka heitellä frisbeetä. Omia pihapeleja kannattaa ottaa mukaan! Oma viltti / muu istuin suositeltava, nälkäisimmät tuovat omat piknik-eväät! ;)   Jos joudumme perumaan lupauksemme ja sää on sateinen, kokoonnutaan tietoiskujen jälkeen vaihtamaan kuulumisia RIL:n toimistolla osoitteessa Lapinlahdenkatu 1. Tästä tieto erikseen ilmottuneille ja RIL-Nuorten FB-ryhmään torstaina klo 15 mennessä!  

Kesäterveisin,

Mika Lemmetyinen (@aalto.fi), Kaisa Reunanen (kaisa.reunanen(at)hel.fi)

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat

4 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Paikkoja jäljellä

RIL-Nuoret PKS: Kesäskumpat: 22 kpl jäljellä (/80)

Tapahtumaan on jäljellä 22 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
30.6.2016 16:30
Päättyy:
30.6.2016 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Laituri
Narinkka 2
Helsinki