Kontakta
Kontakta Nätverk SYD

Välkommen till Kraftringen!

Kontakta välkomnar till nätverksträff för dig som arbetar som ansvariga över kundservice/support bland våra medlemsföretag i södra Sverige. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Välkommen till en mycket spännande träff där vi får möjlighet att lära känna Kraftringens kundservice på hemmaplan!

I samband med sin flytt tillbaka in i nyrenoverade lokaler för ca 10 månader sedan införde Kraftringen ett nytt aktivitetsbaserat arbetssätt för alla på företaget. Under vår träff kommer kraftringen berätta mer om hur detta påverkat kundservice i sitt dagliga arbete. Kraftringen har även under det senaste året haft ett projektarbete inom kundresan som kundservicechef Mia Palm varit projektledande i. Lyssna på vad hon lärt sig i detta projekt och hur hon arbetat med att få in kundserviceperspektivet i detta arbete.

Vi kommer även under träffen tillsammans prata mer om framtidens kundservice och vilka krav det ställer på framtidens kundservicemedarbetare och de verktyg vi behöver arbeta med.

Vi avslutar med en kort rundvandring i Kraftringens nyrenoverade lokaler och därefter finns möjlighet att äta lunch tillsammans med hela gruppen!

Moderator:  Mia Palm, Kraftringen

Om nätverksträffen: På denna träff tittar vi närmare på en av er deltagares verksamheter, utifrån utvalda samtal punkter varvar vi besöket med diskussioner i både mindre och större grupper.

Kontakta Nätverk – SYD, syftar till att du som arbetar som Kundservicechef eller motsvarande ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.

För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – SYD”.

Är du intresserad av att ingå i nätverksgruppen är du varmt välkommen att ansöka om deltagande via anmalan@kontakta.se Du kan inte anmäla dig separat till denna träff om du inte ingår i nätverksgruppen.

Max 2 personer per medlemsföretag kan delta i denna träff och vi förbehåller oss rätten att godkänna deltagarna utifrån vilken roll man har på företaget. Nätverksgruppen är till för dig som arbetar som helhetsansvarig över kundservice/support inom alla typer av kundkontaktcenter.

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
18.9.2019 09:00
Slutar:
18.9.2019 12:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Kraftringen AB
Råbyvägen 37
Lund

Arrangör