Pelastuslain vaatimukset taloyhtiössä Teams-webinaari

14.1.2021 16:00
Teams

Pelastuslain vaatimukset taloyhtiössä

Taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille suunnatussa Teams-webinaarissa 14.1.2021 klo 16-17 Helpen turvallisuuskouluttaja Anssi Laaksonen avaa pelastuslaista taloyhtiöille johtuvia velvoitteita ja vastuita. Keskeisenä asumisen turvallisuuteen liittyen on pelastussuunnitelma ja webinaarissa jätetään aikaa myös osallistujien kysymyksille.

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin viimeistään 14.1.2021 ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
14.1.2021 16:00
Päättyy:
14.1.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.