Tapahtuman oletuskuva

Monimuotoisten perheiden juridiikkaa

1.8.2021 07:00

Verkossa

Monimuotoisten perheiden juridiikkaa

Yleinen käsitys ns. ydinperheestä vanhenee hyvinkin nopeasti perhejuristin työssä. Tulevaisuudessa monimuotoiset perheet vain lisääntyvät ja juristin tulee voida tarjota palveluja monipuoliselle asiakaskunnalle.

Tässä verkkokoulutuksessa käsitellään sitä, mitä ovat monimuotoiset perheet ja millaisia erityisiä tarpeita heillä on. Pääset myös edistämään omia valmiuksiasi heidän kohtaamisessaan. Saat myös vastauksia kysymykseen siitä, millaisia erilaisia juridisia ratkaisuja ja keinoja on käytettävänä perheellä, jossa on useita vanhempia ja eri vanhempien lapsia.

Koulutuksessa saat välineitä asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen tarjotaksesi kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaan erilaiset perhesuhteet huomioiden.

Kouluttajina toimivat asianajajat Marja Välilä ja Hanna Rahikka, Asianajotoimisto Legal Lounge Oy sekä asiantuntija, SHT, psykoterapian maisteri Kaisa Niittynen, Sateenkaariperheet ry.  

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla

Koulutus on hankittavissa 15.8.2022 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.8.2022 saakka. Koulutus on järjestetty aikaisemmin lähikoulutuksena 21.8.2020.

 

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa

Koulutus on vain asianajajille ja asianajotoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.8.2022

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 


Tervetuloa oppimaan verkossa!

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

1.8.2021 07:00

Päättyy:  

31.8.2022 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B, 00100 Helsinki