Webinaari: Työaikalain uudistuksen tuomat muutokset

8.10.2019 10:00

Webinaari

Työaikalain kokonaisuudistus tulee voimaan vuoden alusta. Tunnin tiiviissä esityksessä käsitellään joustotyöaikaa, liukuvaa työaikaa, matka-aikaa, työaikapankkia, varallaoloa ja työajaksi luettavaa aikaa. Voit jättää kysymyksiä aiheesta etukäteen tai esittää kysymyksiä webinaarin aikana chatissa.

Kouluttaja

Webinaarin pitää YTYn työmarkkinajohtaja, OTK Karoliina Huovila. 

Laitevaatimukset

Tilaisuuteen osallistuaksesi tarvitset tietokoneen kaiuttimilla, selaimen ja Flash-ohjelman sekä internetyhteyden. Webinaari pidetään Adobe Connect -ohjelmalla. Jos webinaarin alussa Adobe Connect ei löydä flash-ohjelmaa tai Adobe Connect -ohjelmaa, yleensä tietokone ehdottaa Adobe Connect -ohjelman asennusta (mahdollistaa mm. mikrofonin käytön).
Windows-laitteille: http://www.adobe.com/go/Connectsetup ja
Mac-tietokoneille: http://www.adobe.com/go/ConnectSetupMac
Webinaaria voi seurata myös IOS- ja Android-laitteilla, kunhan laitteeseen on asennettu ilmainen Adobe Connect -sovellus oikeasta store- tai play-kaupasta.

Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi edellisenä päivänä. Ota yhteyttä leena.vanni@yty.fi, jos ohjeistusta ei kuulu. Kannattaa myös tarkistaa roskaposti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu su 6.10. klo 23 mennessä. Koulutus on maksuton ja siihen voivat osallistua vain YTYn ja YTYn jäsenyhdistysten jäsenet. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.10.2019 10:00

Päättyy:  

8.10.2019 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari