Oman osaamisen argumentointi työnhaussa 23.3.2018

Oman osaamisen argumentointi työnhaussa

Työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa tyyppiä. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda esiin oma osaaminen selkeästi ja uskottavasti?

Työnhaku on oman osaamisen esittelyä ja oman osaamisensa asiantuntijana esiintymistä. Koulutuksessa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin liittyviä lähtökohtia sekä tutustutaan videotyöhakemuksen tekemiseen konkreettisin ja rohkaisevin esimerkein ja neuvoin. Koulutus antaa eväitä oman osaamisensa asiantuntijana esiintymiseen, osaamisen esittelyyn ja kohdistamiseen sekä videotyöhakemuksen tekemiseen. Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten osoitat ja vakuutat työnantajalle olevasi "juuri se hyvä tyyppi".

Koulutuksen vetäjä Terhi Meriläinen puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluu muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Voit tutustua Terhiin lisää täällä ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä jo etukäteen. 

Ohjelma
09.30-10.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
10.00-13.00 Luento ja konkreettisia harjoituksia

Palaute Helsingissä pidetystä vastaavasta koulutuksesta:
”Raikas viestinnän ammattilainen, joka osasi antaa neuvoja eloisasti ja innostavasti.”
”Terhiä oli ilo kuunnella, esitti asiat hauskasti ja käytännön esimerkit olivat tosi hyödyllisiä!”

Hinta
Tilaisuus on maksuton. YTY järjestää tilaisuuden yhteistyössä Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun kanssa ja tilaisuuteen voivat osallistua vain em. liittojen jäsenet. Emme korvaa matka- tai pysäköintikuluja.

Huom! Esteen sattuessa tulee ilmoittautuminen perua joko vahvistusviestissä olevan linkin kautta tai YTYn toimistoon. Peruuttamattomasta poisjäännistä seuraa 35 euron lasku.
Lisätietoja: viestintä- ja ura-asiantuntija Leena Vänni 09-2510 1335, leena.vanni@yty.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
23.3.2018 09:30
Päättyy:
23.3.2018 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6
20100 Turku

Eventilla

Powered by Eventilla