Viisi askelta piilotyöpaikkaan - Riikka Pajunen

26.5.2021 17:00

Webinaari

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Haluatko oppia selkeän käytännön strategian piilotyöpaikan löytämiseen?
Haluatko uutta energiaa ja innostusta työnhakuusi? Sitä on luvassa!

Kun vahvuudet on tunnistettu, motivaatio ja suunta kirkastettu: Apua – nyt pitäisi hoitaa homma kotiin!

Nappaa terävimmät vinkit työnhakuusi, joilla nappaat mielekkään työpaikan piilotyömarkkinoilta. Saat uudet toimivimmiksi osoittautuneet strategiat käyttöösi. Kaikki koulutuksen strategiat on testattu asiakkaillamme onnistunein lopputuloksin: 90 % on saanut nopeasti uuden työpaikan.

Saat lisää intoa ja taitoa myydä osaamistasi räätälöidysti haluamillesi työnantajille. Teet valmennuksen avulla itsellesi suunnitelman työnhakuusi. Käymme läpi lukuisia onnistumistarinoita koulutuksen menetelmiin liittyen. Saat myös itsellesi oppaan: 100 tapaa löytää piilotyöpaikka.

Saat vielä enemmän irti webinaarista, jos työstät jo ennalta omia vahvuuksiasi, osaamiskarttaasi ja intohimokarttaasi. Ohjeita näihin löydät kirjastani Omaa tehtävää etsimässä - löydä vahvuutesi ja intohimosi.

Teemat

  • Tunne itsesi: Tunnista vahvuutesi, intohimosi ja arvosi
  • Listaa konkreettiset vaihtoehtosi
  • Priorisoi ja keskity parhaisiin uramahdollisuuksiin
  • Hio hissipuheesi, päivitä somekanavasi ja ole oma aito itsesi.
  • Tee piilotyönhaun kampanja: Opi 7 käytännön strategiaa erottumiseen ja myy itsesi työnantajille

Valmentajamme

Riikka Pajunen, KM, Ratkaisukeskeinen uravalmentaja
Olen oppaasi kohti unelmatyötäsi. Tuon matkallesi rohkeutta, voimaa ja käytännön työkaluja etenemiseen. Unelmani on nähdä jokainen onnellisena oman näköisessä työssään hyvinvoivana ja tyytyväisenä.

Rekrytoijasta omannäköisen (työ)elämän oppaaksi

Työskentelin vuosia rekrytoijana ja työhyvinvointiasiantuntijana isoissa yrityksissä. Näinä vuosina opin eri toimialoista ja tehtävistä etsiessäni parasta tekijää haettaviin tehtäviin. Huomasin kuitenkin, että unelmani olikin löytää sopivin työ kullekin ihmiselle. Samaan aikaan opiskelin lisää uravalmentamisesta ja työkaluista, joilla voi tutustua syvemmin itseensä. Valmistuin Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, NLP- ja Tietoisuusvalmentajaksi ja Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (RVO).

Omalla sapattivapaallani työuupumukseni jälkeen etsin ja löysin oman paikkani, vuoren huipun näköaloineen ja maisemineen ja perustin valmennusyritykseni Montevistan. Rakastan työtäni, jossa saan rohkaista sinua uusiin mahdollisuuksiin, sinulle sopivan kokoisin askelin.

Intohimoni on auttaa sinua löytämään oma juttusi työelämässä – oli se sitten uusi työpaikka, yrittäjyys, opiskelupaikka, sapattivapaa tai monen eri työn yhdistäminen unelmatyöksi. Tutustu valmennettavieni palautteisiin tästä.

www.riikkapajunen.fi

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Ajankohta

Alkaa:  

26.5.2021 17:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi