Tähtijoukko 2.10.

Työyhteisön erilaisuus - oikeastiko voimavara?

Sanotaan, että erilaisuus on työyhteisön rikkaus, mutta miten sitä voisi oikeasti sietää ja käyttää hyväksi? Viihdymme usein sellaisten ihmisten kanssa, jotka ajattelevat samalla tavalla ja arvostavat samoja asioita kuin me itse. Erilaiset toimintatavat ja käsitykset saavat meidät vähintään ymmälle. Kuitenkin työyhteisössä jokaisen pitäisi saada olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Jotta saisimme tilaa erilaisuuden hyväksymiselle, meidän pitäisi pystyä luopumaan ennakkoasenteistamme, yleistämisestä ja olla aidosti kiinnostunut mielipiteistä ja ajatuksista, jotka poikkeavat omistamme. Vain näin turvaamme työyhteisömme turvallisen ilmapiirin, joka antaa tilaa jokaiselle. Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan omia oivalluksiasi.

Tähtijoukon toivomme olevan erityinen kasvun ja kehittymisen mahdollisuus naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme. Tähtijoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla.

YTY järjestää vuoden 2019 aikana Tähtijoukolle viisi tapaamista; kaksi keväällä ja kolme syksyllä. Tämä on 4. kerta. Kokoontumiset ovat saaneet erinomaista palautetta. Voit osallistua aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan kaikkiin tai vain yksittäiseen tapaamiseen.

Tarjoamme tilaisuudessa iltapalaa sekä virvokkeita.
Ilmoittaudu Tähtijoukon 2.10. tapaamiseen viimeistään 22.9.2019.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
2.10.2019 17:00
Päättyy:
2.10.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra
Bulevardi 9
00120 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla