Paikallinen sopiminen käytännönläheisesti

Paikallinen sopiminen käytännönläheisesti

Paikallinen sopiminen on ajankohtainen keskustelua herättävä aihe, joka voidaan ymmärtää monella tavalla. Periaatteessa paikallisella sopimisella voidaan tarkoittaa kaikkea työpaikkatasolla tai yrityksessä tapahtuvaa sopimista. Mistä kaikesta paikallisesti voi sopia ja mitä sopimusta laadittaessa pitää ottaa huomioon? Miten paikallinen sopiminen toteutetaan käytännössä? Mitä sopimuksen kestosta ja irtisanomisesta kannattaa kirjata? 

Muun muassa näihin kysymyksiin annetaan vastauksia Paltalex Oy:n järjestämässä webinaari-koulutuksessa, jossa käsitellään käytännönläheisesti paikallisen sopimisen juridisia perusteita, hyviä paikallisen sopimisen käytäntöjä sekä neuvottelutekniikkaa. Lisäksi koulutuksessa esitellään muutamia käytännön esimerkkejä onnistuneista paikallisista sopimuksista. 

Kouluttajana toimii Paltan asiantuntija Katri Tonteri, jolla on vahva vuosikymmenen kokemus työmarkkinatoiminnasta ja paikallisesta sopimisesta. 

Koulutus on suunnattu HR-tehtävissä toimiville ja juridiikan asiantuntijoille. 

Aika ja paikka:

Aika: ti 22.9. klo 12-15
Paikka: Webinaari

Hinnat ja peruutusehdot: 

WEBINAARI hinta Palta ry:n jäsenille 150 € + alv 24 % 
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 225 € + alv 24% 

Ilmoittautuminen päättyy ma 14.9.

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 

Lue, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.9.2020 12:00
Päättyy:
22.9.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla