Webinaari: Organisaation muutoksen käytännön toteutus ja hyödylliset vinkit

Webinaari: Organisaation muutoksen käytännön toteutus ja hyödylliset vinkit

Organisaation muutoksen toteutuksessa tulee huomioida niin käytännön jalkautus organisaatioon, kuin yhteistoimintalain asettamat muotovaatimukset. Samalla henkilöstöhallinnon asiakirjat tulee huolehtia ajan tasalle vastaamaan muuttunutta tilannetta.

Yhteistoimintaneuvotteluissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat sopeuttamistoimet ja neuvomme asiakasta välttämään työoikeudelliset riskit. Laadimme tarvittavan yhteistoimintaneuvotteluiden edellyttämän dokumentaation sekä toimimme sihteerinä ja työnantajan lainopillisena neuvonantajana yhteistoimintaneuvotteluissa. Sopeuttamistoimia tehneiden yritysten velvoitteiden noudattaminen kiinnostaa erityisesti ammattiliittoja ja viranomaistahoja ja työsuojelutarkastukset ovat arkipäivää monella toimialalla.

Riittävä ja juridisesti oikeasisältöinen dokumentaatio korostaa myös yrityksen vastuullista toimintatapaa asiakkaisiin ja työntekijöihin nähden. Kokemuksemme pohjautuu niin pienten kuin suurien muutosten läpivientiin viestinnän, koulutuksen sekä henkilöstön kehittämisen osallistavin keinoin.

Webinaarissa käsittelemme seuraavia kokonaisuuksia:

- käytännön vinkkejä organisaation muutoksen sekä yhteistoimintaneuvotteluiden suunnitteluun ja toteutukseen
- case-esimerkkejä siitä, miten toimintamallit sekä organisaatio- ja johtamisrakenteet on käytännössä toteutettu henkilöstön näkökulman sekä mahdolliset riskit huomioiden
- henkilöstöhallinnon dokumentaation laatiminen ajantasaiseksi sopeuttamistoimien jälkeen.

Otamme mielellämme vastaan ennakkokysymyksiä! Voit jättää aiheeseen liittyvät kysymyksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa olevaan kysymyskenttään.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota tarvittaessa yhteyttä tapahtumat@kpmg.fi

Webinaari on suunnattu perhe- ja kasvuyrityksille.

Webinaarissa asiantuntijoina ovat muutoksen ja johtamisen sekä työoikeuden asiantuntijamme Valtteri Länsimies, Johanna Uusitalo ja Anu Vormisto.

Lisätiedot

Webinaari on maksuton.

KPMG pidättää oikeuden hyväksyä tapahtuman osallistujat.

Ohjeet webinaariin osallistumiseen löydät alta.

OHJE WEBINAARIOSALLISTUMISEEN

Ajankohta

Alkaa:
16.9.2020 09:00
Päättyy:
16.9.2020 10:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tilaisuus järjestään webinaarina GoToWebinar -ohjelmalla.

Järjestäjä

KPMG Oy Ab

tapahtumat@kpmg.fi

Eventilla

Powered by Eventilla