IT-Tradenomien virtuaalipikkujoulut pakohuoneteemalla

15.12.2020 19:00

Zoom-alusta

Virtuaalinen pakohuone-elämys

Tervetuloa IT-tradenomien mukaan selvittämään mystinen tehtävä pikkujoulujen merkeissä!

Voit osallistua tilaisuuteen omalta kotisohvalta. Tarjoamme fasilitoinnin sekä Zoom-alustan. Peli mukailee pakohuonepelien toimintaa, eli ennakkotietoja ei edellytetä. Saat ohjeet ilmoittautumisen jälkeen. 

Aloitus kello 19.00 tiistaina 15.12.2020.

''Nuori mies on ostanut virtuaalitodellisuuslasit epäilyttävältä ”The Odyssey” -yritykseltä. Kokeillessaan uusia lasejaan hän imeytyi yhtäkkiä vangiksi Loputon Luuppi -virtuaaliavaruuteen. Tehtävänä on kulkea labyrinttimaisella avaruusasemalla etsien johtolankoja ja vapauttaa miesparka kurimuksestaan. Kukin vuorollaan, tiimin jäsenet suunnistavat virtuaalimaailmassa samalla kun tiimikaverit etsivät reaalimaailmassa ratkaisut lukkomoduuleihin pakohuoneiden ovien avaamiseksi. Kommunikoidakseen tiimit hyödyntävät Zoomia. Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti.''

Pikkujoulut tarjoaa IT-alan tradenomit, myös muilla aloilla työskentelevät Tradenomien jäsenet ovat tervetulleita pikkujouluihin.  

Mikäli työskentelet ICT/tietoalalla, mutta et ole vielä IT-alan tradenomien jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti laittamalla sähköpostia sanna.frisk@tradenomi.fi tai aktivoimalla jäsenyyden sähköisessä asiointipalvelussa "Yhdistysjäsenyydet"-kohdasta (jäsenyys on maksuton).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Peruutusehdot: 

Viimeinen peruutuspäivä ilmoittautumiselle on perjantaina 11.12.2020. Näin varasijalla olijat pääsevät mukaan. Ilmoittautuminen on sitova.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.12.2020 19:00

Päättyy:  

15.12.2020 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom-alusta


Lisätiedot

sanna.frisk@tradenomi.fi