Tapahtuman oletuskuva

Uutuus: Kausikortit syksyn koulutuksiin nyt saatavilla

18.8.2023 07:00

Uutuus: Kausikortit syksyn koulutuksiin nyt saatavilla

Lunasta nyt kaikki Asianajajaliiton loppuvuoden webinaarit, verkkokoulutukset – tai jopa molemmat - käyttöösi upouudella kausikorttitarjouksellamme. Tarjolla on yli 140 laadukasta ja monipuolista koulutustuntia, joista voit valita sinua parhaiten palvelevat sisällöt.

Loppuvuoden 2023 kausikortteihin kuuluvat kaikki Asianajajaliiton järjestämät koulutukset kunkin kortin mukaan lukuunottamatta Asianajajatutkinnon osia, yliopistoyhteistyökoulutuksia, Nuorten Päivää, Sovittelun jatkokurssia ja paikallisosastojen järjestämiä koulutuksia.

Näin helppoa se on:

  • Osta kausikortti alta valitsemalla haluamasi kortti,
  • syötä tilaajan tiedot lomakkeelle ja
  • maksa kortti verkossa. Vahvistusviestissä saat jatko-ohjeet.

 

Miksi kausikortti?

Laatu: Kouluttaudut ajankohtaisista ja keskeisistä alan teemoista timanttisten ammattilaisten johdolla kouluttautumisvelvollisuutesi täyttyessä asianajoalalle räätälöidyillä sisällöillä.

Helppous: Ilmoittaudut mihin tahansa loppuvuoden koulutukseen ilman erillistä laskua jokaisesta koulutuksesta.

     Kustannustehokkuus: Loppuvuoden koulutuskulut ovat hallinnassasi ja edistät osaamistasi entistä edullisemmin.   

Hinnat ja vaihtoehdot:

1) Superkortti 

     Kaikki Asianajajaliiton tiloissa järjestettävät Asianajaja-akatemian täydennyskoulutukset etäosallistumisena ja verkkokoulutukset. Yli 140 koulutustuntia, mistä valita. 

990,00 euroa

Halutessasi voit osallistua paikan päällä, maksat lisäksi vain tarjoiluista.


2) Webinaarikortti 

Kaikki Asianajajaliiton tiloissa järjestettävät Asianajaja-akatemian täydennyskoulutukset etäosallistumisena. Yli 70 koulutustuntia, mistä valita. 

690,00 euroa

Halutessasi voit osallistua paikan päällä, maksat lisäksi vain tarjoiluista.


3)  Verkkokortti 

Kaikki Asianajaja-akatemian tarjolla olevat verkkokoulutukset vuoden 2023 loppuun saakka. Yli 70 koulutustuntia, mistä valita.

490,00 euroa

4) Toimistokortti

Kiinnostaako koko asianajotoimiston henkilöstön kehittyminen ja edullinen toimistokortti? Asianajotoimistojen on nyt mahdollista saada superkortti, webinaarikortti ja verkkokortti koko henkilöstön käyttöön yhdellä kertamaksulla. Ole yhteydessä meihin osoitteessa koulutus@asianajajaliitto.fi.

 

*Huomioithan, että kausikortin hinta oikeuttaa lähikoulutuksiin osallistumisen etänä ja verkkokoulutuksiin itselle parhaaksi katsottuna ajankohtana vuoden 2023 loppuun mennessä ostosta lähtien. Halutessasi voit osallistua koulutuksiin paikan päällä, jolloin maksat lisäksi vain tarjoilut. Poikkeuksena Menesty oikeudenkäynnissä osa III, johon Superkortti ja webinaarikortti oikeuttavat pääsyn myös lähiosallistumisena paikan päällä ilman tarjoilukuluja.

Koulutukset ovat avoimia jäsenillemme ja asianajo- ja oikeusaputoimiston henkilökunnalle. 

Miten kausikortti toimii?

Kausikortin maksat kerralla verkossa. Saat oston vahvistusviestissä henkilökohtaisen alekoodin, jolla ilmoittaudut kausikorttiasi vastaaviin koulutuksiin. Kausikorttiin kuuluu automaattisesti etäosallistuminen, mutta halutessasi osallistua koulutuksiin paikan päällä maksat vain tarjoiluista. Tällöin valitset osallistumisen kausikortin lunastaneena.

Saadaksesi kutakin koulutusta vastaavan webinaarilinkin tai verkkokoulutuslinkin, ilmoittaudu sinua kiinnostavaan koulutukseen. Koodia käyttämällä varmistat, ettei sinun tarvitse maksaa koulutuksista uudestaan.

Koodia ei saa jakaa muille eikä koulutuksia tai koulutustallenteita saa seurata muiden, kuin koulutuksen lunastaneiden kanssa.

 

Peruutusehdot

Kausikorttiosto on henkilökohtainen eikä sitä voi peruuttaa tai siirtää toiselle.

Huomaathan, että koulutuksiin etänäkin ilmoittautuneet saavat koulutuksen jälkiviestissä koulutuksen raakatallenteen, jota voi katsoa noin viikon verran koulutuksen jälkeen. Mikäli sinulle tulee kiireellinen este, voit katsoa livekoulutuksen tallenteen sinulle sopivana ajankohtana.

 

Kouluttautumisvelvoite

Kouluttautumisvelvoitetta kertyy kaikilla kausikorteilla haltijalleen vuoden 2023 aikana koulutuksiin osallistumisen mukaan.

 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Etänä ja verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2023

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2023 23:58
990,00 €

Määrä:


Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2023 23:58
690,00 €

Määrä:


Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2023 23:58
490,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

18.8.2023 07:00

Päättyy:  

31.12.2023 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki