Tapahtuman oletuskuva

Verkkokoulutusten kausikortti syksylle 2023

6.11.2023 07:00

Verkkokoulutusten kausikortti syksylle 2023

Lunasta nyt kaikki Asianajajaliiton verkkokoulutukset käyttöösi vuoden 2023 loppuun saakka yhdellä kätevällä verkkokortilla 490,00 €. Tarjolla on 28 laadukasta ja monipuolista verkkokoulutusta ja yli 75 koulutustuntia.

Kouluttaudut ajasta ja paikasta riippumatta voiden pilkkoa koulutusvideoiden katselun juuri sinulle sopiviin osiin. Verkkokortti ei tarkoita etäosallistumista livekoulutuksiin. Koulutukset löytyvät Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöstä ja verkkokortti on myynnissä 15.12.2023 saakka. Opiskella voit niin kauan, kuin verkkokoulutukset ovat avoinna, vähintään vuoden 2023 loppuun saakka. 

Näin helppoa se on:

  • Osta verkkokoulutusten kausikortti alta valitsemalla verkkokortti,
  • syötä tilaajan tiedot lomakkeelle ja
  • maksa kortti verkossa. Vahvistusviestissä saat jatko-ohjeet.

Miksi kausikortti?

Laatu: Kouluttaudut ajankohtaisista ja keskeisistä alan teemoista timanttisten ammattilaisten johdolla kouluttautumisvelvollisuutesi täyttyessä asianajoalalle räätälöidyillä sisällöillä.

Helppous: Ilmoittaudut mihin tahansa loppuvuoden verkkokoulutukseen ilman erillistä laskua jokaisesta koulutuksesta.

     Kustannustehokkuus: Loppuvuoden koulutuskulut ovat hallinnassasi ja edistät osaamistasi entistä edullisemmin.   

Verkkokoulutuskortin hinta 

Kaikki Asianajaja-akatemian tarjoamat verkkokoulutukset vuoden 2023 loppuun saakka. Kouluttaudut ajasta ja paikasta riippumatta voiden pilkkoa koulutusvideoiden katselun juuri sinulle sopiviin osiin. Ei tarkoita etäosallistumista livekoulutuksiin. Jopa 28 koulutusta ja yli 75 koulutustuntia, mistä valita.

490,00 euroa


Verkkokoulutukset ovat avoimia jäsenillemme ja asianajo- ja oikeusaputoimiston henkilökunnalle. 

Tutustu vuoden 2024 koulutuksen kausikortteihin verkkosivuillamme.

 

Miten verkkokoulutuskortti toimii?

Verkkokoulutuskortin maksat kerralla verkossa. Saat oston vahvistusviestissä henkilökohtaisen alekoodin, jolla ilmoittaudut haluamiisi verkkokoulutuksiin. Tarjolla olevat koulutukset löydät tapahtumakalenterissamme.

Saadaksesi kutakin koulutusta vastaavan verkkokoulutuslinkin, ilmoittaudu kuhunkin sinua kiinnostavaan koulutukseen. Koodia käyttämällä varmistat, ettei sinun tarvitse maksaa koulutuksista uudestaan.

Koodia ei saa jakaa muille eikä koulutuksia tai koulutustallenteita saa seurata muiden, kuin koulutuksen lunastaneiden kanssa.

Peruutusehdot

Verkkokoulutuskorttiosto on henkilökohtainen eikä sitä voi peruuttaa tai siirtää toiselle.

Kouluttautumisvelvoite

Kouluttautumisvelvoitetta kertyy verkkokoulutuskortilla haltijalleen ostovuodelle 2023 sen mukaan, miten verkkokoulutuksia on katsottu. 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2023

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

6.11.2023 07:00

Päättyy:  

15.12.2023 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki