Vinkkivartti - Mindfullnessin perusteet

28.10.2021 09:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Vinkkivartti kestää nimensä mukaisesti vartin. Opit jokaisen vartin aikana jotain konkreettista: metodin, toimintatavan, tekniikan, työkalun tai muun elämääsi parantavan asian. Vinkkivartti toteutetaan viikoittain Howspace alustalla Youtube-livenä - osallistuminen on siis todella helppoa!

Tällä kertaa luvassa

Vinkkivartti - Mindfullnessin perusteet

Mistä on kysymys tietoisuustaitojen harjoittamisessa? Miksi suuryrityksillä Googlea myöten on mindfulness-ohjelmat työntekijöilleen?

Vinkkivartissa saat lyhyen esittelyn aiheesta sekä maistiaisen mindfulness-harjoituksesta. Vetäjänä sertifioitu mindfulness-ohjaaja ja pitkään vaativissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä toiminut Kati Boijer-Spoof Heikinheimo Virkisteriltä.

Tallenne jää näkyviin Vinkkivartin Howspace -työtilaan, josta löydät myös kaikki aiemmat Vinkkivartit!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 28.1.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

28.10.2021 09:00

Päättyy:  

28.1.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi