YTN Kauppa: Vastuullisuus ja kiertotalous

1.12.2021 16:00

Webinaaritallenne

Webinaarissa lähdetään liikkeelle vastuullisuuden ja kiertotalouden isosta kuvasta. Glasgow'n ilmastokokouksen jälkimainingeissa on hyvä tarkastella inspiroivien case-esimerkkien kautta kaupan alan vastuullisuusnäkymiä ja -odotuksia sekä lainsäädännön tuomia markkinaympäristön muutoksia.

Puheenvuoron aikana astutaan myös kuluttajien saappaisiin; minkälaisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita kuluttajat odottavat yrityksiltä? Entä mitkä ovat niin sanottua vastuullisuuden peruskauraa, ja millä pelimerkeillä herätetään kuluttajien kiinnostus ja erottaudutaan kilpailijoista?

Näihin teemoihin pureutuen ja osallistujien esittämien kysymysten avulla luvassa on faktaa, valistuneita näkemyksiä ja tunteita herättäviä visioita, jotka toivottavasti synnyttävät kuulijoissa oivalluksia ja rohkaisevat kurkottamaan entistä korkeammalle vastuullisen liiketoiminnan portaalle!

Ohjelma

16.00 Webinaarin avaus
Joonas Kopra, YTN Kaupan sopimusalavastaava

16.15 Vastuullisuus & kiertotalous
Anne Raudaskoski, kiertotalous- ja vastuullisuusammattilainen

17.30 Webinaari päättyy

Puhuja

Anne Raudaskoski on pitkän linjan kiertotalous- ja vastuullisuusammattilainen, joka kirittää joka päivä yrityksiä kohti yhden maapallon bisneslogiikkaa.

Annella on pitkä ura vastuullisuuden, kestävän kehityksen ja kiertotalouden parissa ja Suomen johtavan kiertotalouden konsultointiyrityksen Ethican toisena perustajana hän konsultoi päivätyökseen yrityksiä ja kaupunkiorganisaatioita näistä teemoista.

Puheenvuoroissaan Anne Raudaskoski yhdistää selkokielellä liiketoiminnan kehittämisen uudet suuntaviivat ja luonnon kantokyvyn rajat luoden niistä innostavan, informatiivisen ja ainutlaatuisen asiantuntijapaketin.

 

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Tradenomien yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 31.12.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.12.2021 16:00

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Ylemmät toimihenkilöt YTN, Sopimusalavastaava (Kaupan ala) Joonas Kopra

050 407 4876

joonas.kopra@ytn.fi